Scudo Sports

48 saatte 850+ km

antalyadan alanyaya gelirken eksi bir eğim var az ama osman abiye şerbet gibi gelir.ben de 120 km den sonrasını takip ediyorum ekrana bakmaktan kamburum çıkacak adam hala uyumadı helal olsun.

Scudo
revize ediyorum 1700 metre çıkışa 2660 metre iniş. Şu an 970 metrelerde.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
facebookta bi soruya 48 saat boyunca devam edecek yazmışlar. sanırım uyumadan, mola sıklaştırarak devam edecek.

• Beğen
Dünden beri bağımlı olduk sayfaya. Harcadığı kalori çok yüksek. İnşallah bir sıkıntı yaşamadan tamamlayacak rekoru.

• Beğen
periscope gibi bir uygulama üzerinden canlı yayın yapma imkanı var mıdır arabadakilerin?

• Beğen
ben bu saat işinde bir şey anlamadım. Ekrandaki saat 24:55 de sayıp duruyor. Sanırım ekrandaki saat pedallama süresini gösteriyor. Çünkü bir 15 dakikadır hiç değişmedi. Osman aga saat 9 da pedallamaya başladıysa şu ana kadar geçen sürenin 25:41 olması gerekiyordu.

İşin kötü tarafı şu dün geceden beri aralıklarla Alanya'da yağmur var, şu an da mesela yağmur ve şiddetli bir rüzgar var ve hava fırtınaya dönmek üzere, acaba oralarda durum nedir? Umarım Antalya'ya yaklaşmadan bu durum kesilir zira hava şartları böyle olursa çok zorlar onu.

Helal olsun Osman Bey. Şu an yola devam ediyor. En kısa zaman da varacaksın Alanya'ya. Kalbimiz seninle...
540.39 km

Mesafe
25:45:25

Süre

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Şu an bu konuyu okuyan üyeler (Üye: 55, Misafir: 0)

Buda bi rekormu yoksa:)

• Beğen
@emreselseyler Şu an Alanya'da bildiğiniz şakır şakır yağmur var, umarım Antalya'ya kaymaz buradan, yerlerin ıslak olması da bir sorun çünkü.

Devam Osman aga devam :)

ısparta yol ayrımına yaklaşıyor.

ya ısparta ya burdur üzerinden

Geri