Scudo Sports

47. Doğum Günü Hediyem...

Sigarasız bol pedallı günler, hayırlı olsun :)

Scudo
@MEHMET AÇIKGÖZ

Haklısınız, en az 1 sene geçmeden bıraktım diyemiyorum, halen sigarayı bırakma adayıyım, çok zor, ara sıra yokluyor, 1 tane bile, hatta bir nefes bile o eski kalitesiz hayata dönmek için yeterli...

Yardımcı olması için, spor olarak bisikleti seçtim çünkü iki teker sevdalısıyım, 30 senelik motosikletçiyim, motosiklet ile alakalı iki adet forum sitesi sahibiyim;

www.bmwgstr.com
www.bmwboxer.2forum.biz

Yani, iki teker ile gezmek, kamp yapmak, yol yapmak, güvenli sürüş, vs. gibi konulara fazlasıyla aşinayım, bu yaştan sonra da süratle fazla alakam olmadığı için ben bu bisiklet olayını çok sevdim...

Dolayısı ile, ileride fazlasıyla faydalanacağım bu forum sitesini kuran, bilgi ve tecrübelerini benimle paylaşacak arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
Önce tebrik edeyim. Hayatın güzelliklerini görmeye başlamışsınız. Sonra hayırlı olsun diyeyim. Hayatın güzelliklerini yaşamaya başlamışsınız. Sağlığınız ve mutluluğunuz daim olsun.

• Beğen
Tepkiler: Basri ULU
Sigarasız sağlıklı bol pedallı günler dilerim,Malatya Bisiklet Topluluğu olarak sizi takdir ediyoruz yapacağınız turların fotoğraflarını bekliyoruz. Saygılarımızla

• Beğen
Tepkiler: Basri ULU
sigarayı bırakmakla çok iyi yapmışsın.Sigarayla bisiklet yürümez zaten.Yeni bisikletinde hayırlı olsun Basri abi.

fotoğraflar hoş olmuş... şezlong-bisiklet / rahatlık -keyif mesajı... güzeeel.

Gönülden tebrik ederim sizi, güle güle kullanın:) size abi diyebilir miyim;)

Geri