Scudo Sports

47.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Boğaziçi Köprüsü’nden Geçecek

Scudo
47. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun birinci etabı İstanbul parkurunun tanıtım toplantısı 14 Şubat Pazartesi günü yapılacak.

Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirilecek basın toplantısına, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katılacağı açıklandı.

Avrupa'dan Asya'ya ''Kıtalararası İlk etaplı Bisiklet Turu'' olarak kurgulanan 46. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, her yıl farklı turistik bölgelerin güzergaha dahil edildiği yapısıyla, 2011 yılında da yeniliklere imza atıyor. Bu yıl da Tekirova, Manavgat ve Side tur rotasına dahil edildi.

24 Nisan Pazar günü Sultanahmet Meydanı'nda başlayacak TUR2011, toplam 8 etapta gerçekleştirilip 1 Mayıs Pazar günü Side-Alanya etabıyla sona erecek.

Kaynak ; (link)

• Beğen
Tepkiler: Enis AYKUŞ
47. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun birinci etabı İstanbul parkurunun tanıtım toplantısı 14 Şubat Pazartesi günü yapılacak.

Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirilecek basın toplantısına, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katılacağı açıklandı.

Avrupa'dan Asya'ya ''Kıtalararası İlk etaplı Bisiklet Turu'' olarak kurgulanan 46. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, her yıl farklı turistik bölgelerin güzergaha dahil edildiği yapısıyla, 2011 yılında da yeniliklere imza atıyor. Bu yıl da Tekirova, Manavgat ve Side tur rotasına dahil edildi.

24 Nisan Pazar günü Sultanahmet Meydanı'nda başlayacak TUR2011, toplam 8 etapta gerçekleştirilip 1 Mayıs Pazar günü Side-Alanya etabıyla sona erecek.

basın duyurusu yapılacak mekanda bulunmak gerekiyor kadir topbaş gelecekmiş orada küçük bir eylem yapmak lazım bisiklet yolları için ayrıca toplantıya katılan olursa lütfen başkana sorsunlar köprü ne zaman insan trafiğine açılacak

PAZARTESİ EYLEME SEN DE KATIL ORTAKÖY DE OL

• Beğen
@cemal_007

mevlananın bir sözü var
tam da uydu
"karanlığa küfredeceğine
kalk bir mum da sen yak"

katkınız için
uyarınız için TŞK

buraya gelmek için üşenenler
(vaktiniz yoksa başka)
hiçbir şey söylemeye hakkı yoktur

• Beğen
o günkü planları buna göre ayarlayacağız artık kaçmaz bu etap. umarım yol kenarlarında geçen seneki görüntüden fazlası olur. resmen tek tük insana rastlanıyodu:(

• Beğen
Emin Müftüoğlu, bu turun startını vermesi için ABD'li ünlü bisikletçi Lance Armstrong'u davet etmeyi planladıklarını, konuyla ilgili olarak çalışmalara şimdiden başladıklarını söyledi.

Ekranı trtye ayarlayayım izleyelim...
Bisikletleri görelim keyfimiz yerine gelsin sabah sabah

• Beğen
İstanbul yine her zamanki gibi. :( 14 milyon uyuyormu yaw :p yollar bomboş. Umarım henüz sabah olduğu içindir bu ilgisizlik.

• Beğen
demin sahilden geldim hiç kimse yer kapma derdinde bile değil ben bayragımı alıp inicem birazdan kahvaltı edip finishde türk bayragını göstermelerini istiyorum.İngiltereden adamlar 30 harley davidsonla yarışı izlemeyegelmişler sabah adamlarla konuştum.İşte hayat böyle kimisi ingiltereden yarışı izlemeyegelir kimisi 14 milyon uyur

Ben de cıkıyorum şimdi aslında finişin tenha olması avantaj rahat rahat seyrederiz :p

İstanbul her ne kadar ilgisiz olsa da yok böyle bir şehir yok böyle bir manzara çocukların yerinde olmak için ömrümün yarısını verirdim :) Köprüden bisikletle geçmek of of of :River-102

• Beğen
@MuratHan

Bağdat caddesindekiler bunu Critical Mass zannediyorlardır..:D

• Beğen
Harika bir olay ya,TRT yi son dönemdeki yayınlarından dolayı kınasamda,bu bisiklet yarışını başından sonuna bu kadar başarılı bir şekilde bizlere aktarmalarnı taktir ediyorum...

Edit;Salcano sunulmasına büyük katkılar sunuyor belliki ve çok başarılı reklamlarını görüyorum....İki gün önce gelen Salcano XRS 800 ümü seçtiğim içinde hiç pişman değilim...Bir Türk markası olarak gurur duydum açıkçası..

Yarış gayet keyifli ilerliyor... Hele o helikopterden çekilen manzaralar harika... Banada bakıp bakıp iç çekmek düşüyor..

• Beğen
eurosport yarışı yayınlamaya ortasından başladı,
anlamadım neden öyle olduğunu,
açıkçası trt yi katlanılamaz buluyorum,
yarışın başlarını trt de izledim ve adamların her iki cümlesinden biri ne kadar müthiş bir tur ne kadar üst düzey bir parkur vs..
sanki her gün o yollarda bisiklet sürüp çukurlara giren biz değiliz..
bilmiyoruz ne kadar berbat yollarımız olduğunu.. bağdat caddesi ve sahilyolunun yine iyi yol kalitesi, zaten o yüzden sanırım 8 tur olarak planlanmış..

keşke bisiklete değer veriyor gibi görünmek yerine gerçekten değer veriyor olsaydık..

Son 17 km ve bir harika atak ...izlemesi büyük zevk...

Edit;Harika bir yarıştı,yarın Kuşadasından iş yerimin hemen önünden geçecekler ve hepsini videoya alacağım,hemen yükleyeceğim...

• Beğen
andrea guardini inanılmaz bir sprint ile son metrelerde öne çıktı ve aldı yarışı, gerçekten çok keyifli bir sprint finishi izledik..

• Beğen
Geri