Scudo Sports

40'ından sonra azanı 6 bisiklet paklarmış

bır an yabancı forumlarda sandım kendımı yazıları eklemıssınde kendıme geldım benden yorum yok o neler oyle ya:eek:

Scudo
walla abi nerde baba bisiklet warsa hepsini toplamışın helal olsun daha ne denebilirki......

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

ya bende böle bi baba istiyorum benim babamda bana simplon toplayıp dediye etse ne güzel olur :rolleyes: :rolleyes:
ben valla kala kaldım ya bu kadar güzel bisikletler bir arada bir insanda toplanmış vallahi helal olsun allah devamını erdirsin dicem ama:):Skull-175

bisikletlerinizi hepside birbirinden güzel güle güle kullanın.insallah herkesin böyle boy boy bisikleti olur.

birazdaha bakarsam benim monitorde iz kalicak...
cok guzel gercekten :) gule gule kullanin
scale 10 un gidonuna dokunabilirmiyim ? :(
nazar degmez insallah

Bal kavanozunu disardan yalamaya benzedi benim yaptigim:D

Ne mi yaptim:rolleyes:

Saka bir yana,gule gule kullanin hepsini

Mustafa Abi hepsini güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.
Bisiklet sevgisi gerçekten de başka bir şey miş ben de bunu anladım. hepsinden ayrı ayrı keyif aldığını biliyorum.Allah nazardan saklasın güle güle kullan.

MAAŞALLAH

Hepsine birden aşık oldum. Harika bisikletler.. Allah nazardan saklasın.
Tüm arkadaşlarım gibi SCALE 10 'a ve karbon desenlerine bayıldım..

Güle güle kullanmanız dileği ile...

Sevgiler...

Mükemmel bir seri axman'a bayıldım ben bile aşık oldum ama umarım sizin aşkınız hiç bitmez..

@giant

Sevgili Giant,

İstersen seninde birtane olabilir.
Bu bisiklet Bisan'dan Mustafa Güler özel imalatı olup 51-54-57 ölçüleri ve 105,Ultegra ve DuraAce malzemeli seçenekleri mevcuttur.
Güleri mutlaka tanıyorsundur kendisiyle irtibata geçip diğer detaylar ve fiyat konusunda bilgi alabilirsin.İnşallah sanada nasip olur.

Değerli dostlar,
Bisikletlerimle ilgili beğenilerinizi dile getirdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Aslında ev küçük gelmese biliyorum yapacağımı ama şartlar şimdilik müsayit değil.(Bir Tandem ve bir Time Trial fena olmazdı)

Haftanın altı günü çalışan biri olarak pazar günleri karar verdiğim parkura göre asfalt ise yol, toprak ise mtb tercih ediyorum yol bisikletini aslında daha çok seviyorum.Dağ bisikleti ile dağlarda gezmeyi ve çok fazla teknik olmayan parkurlardan inmeyide çok keyifli buluyorum.Gücüm ve becerimin yettiğincede hepsinin hakkını vermeye çalışıyorum.

Sevgiler,

ev mi küçük geliyor:eek:
bisiklet sergi sarayına dönmüş ev:D
tandem eksik kalmış fotoğraflarını bekliyoruz tandemin :D
kazasız belsız iyi günlerde kullanman dileğiyle hoşçakal...

• Beğen
Tepkiler: sare
ne güzel ailece bisiklet aşkı bu olsa gerek allah herkese böyle bir aşk ve bisikletler versin burdan izmirdeki tüm bisiklete gönül vermiş dostlara selam

Tebrikler, ben de söyleyecek şey bulamıyorum. Kazasız, belasız, birbirlerini kıskandırmadan bol binişler dilerim.

Merak ettim işe gidip gelirken bisiklet kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız neden? Aslında böyle bir bisiklet aşığının bahanesi tek olabilir: Trafik! Başka bahaneniz yoktur diye düşünüyorum.

Saygılarımla

Mustafa bey helal olsun size bisikletlerinizin hepsi birbirinden güzel.İyi günlerde kullanmanızı dilerim.Sağlıklı ve neşeli pedallamar.Paylaşımınız için teşekkür ederim.

@basri

Bahane iki tane; ilki ve en mühimi iş yerinde Duş alma imkanımın olmayışı ikinciside sizinde belirttiğiniz gibi Trafik.

Saygılarımla,

kolleksiyon süper ötesi.sizin ev halkından olsam hergün deişik bi bisiklete binip hava atardım çevreye:D :D .paylaşım için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: sare
Geri