Berkayugur
Aktif Üye
- Tepki
- 35
- İsim
- Berkay Uğur
- Bisiklet
- Giant
Arkadaşlar merhaba. 4000 TL civarı yol bisikleti almayı düşünüyorum. Bu kadar para vermişken safkan yol bisikleti olsun istiyorum (endurance ilk tercihim değil). Yol bisikletinde tecrübesiz olduğum için ve halen pek güvenemediğim için kadrosunun karbon değilde alüminyum olmasını istiyorum (yanlış anlaşılmasın 4000 tl ye olan karbon kadrolara güvenmiyorum). Düşündüğüm markaların modellerini ve linklerini aşağıya koyuyorum. yardımcı olursanız ve sizinde bunlar dışında tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim. İyi pedallarmalar. (Gönlüm Cannondale Caad10 serisinde yana ama 4000 tl den ucuz modelini ben bulamadım.Bulsam direk alıcam zaten
)
Merida Scultura 400
(link)
Specialized Allez Comp M2 (tasarımı hoşta yukardaki fren kablosuyla üst boru arasındaki farktan dolayı çok kötü duruyor. 2015 modellerinde fren kablosu içten vites kablolarları yine dıştan sanırım. resmi sitesinden baktım.)
(link)
Specialized Allez Elite C2 2014 ( comp m2 deki sıkıntı bundada var
)
(link)
Orbea Avant h30(2015) (endurance sanırsam ama markayı gökhan kutluer tavsiye etti vardır bi bildiği
)
(link)
Giant TCR serisi (internet sitesinde fiyatlar yazmadığı için hangi model uygun bilmiyorum.)
Lütfen kendi tavsiyelerinizide yazar mısınız...
Merida Scultura 400
(link)
Specialized Allez Comp M2 (tasarımı hoşta yukardaki fren kablosuyla üst boru arasındaki farktan dolayı çok kötü duruyor. 2015 modellerinde fren kablosu içten vites kablolarları yine dıştan sanırım. resmi sitesinden baktım.)
(link)
Specialized Allez Elite C2 2014 ( comp m2 deki sıkıntı bundada var
(link)
Orbea Avant h30(2015) (endurance sanırsam ama markayı gökhan kutluer tavsiye etti vardır bi bildiği
(link)
Giant TCR serisi (internet sitesinde fiyatlar yazmadığı için hangi model uygun bilmiyorum.)
Lütfen kendi tavsiyelerinizide yazar mısınız...