Scudo Sports

400-450 tl bisiklet tavsiye...

Tepki
1
öncelikle herkese merhaba...

çocukluk günlerimin 1 numaralı eğlencesi olan bisiklet tutkusunun yeniden su yüzüne cıkmasıyla arayışlara girdim ve karşıma bu forum çıktı.

Bu konuda çok bir bilgim yok martta bisiklet fuarı varmış orayı da gezip olabildiğince bilgi sahibi olup ondan sonra bisikletimi almak istiyorum. tabii işin birde maddi boyutu var, öğrencilik hali sonuçta... sitede bayağı bir araştırma yaptım hem giriş hem de kullanım alanının genişliği açısında "sedona borla" söylenmiş genelde.

Şehir içi ve arazi de ortak kullanabileceğim, fiyatı da bana uygun ne gibi marka ve modeller olabilir. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Scudo
@Halil Uygun

neon'lan güzel ama fiyatı pahalı biraz bana göre. sedona gorla modellerinin ikinci ellerini falan da araştırıcam. benim merak ettiğim birşey de şu; sıfır almak mı daha mantıklı, sıfıra verdiğimiz parayla daha iyi model bir 2. el mi almak daha mantıklı...
Bir de bazı yerlerde kiralanan bisikletler satılıyor ama eski değil en fazla bir yıllık bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?

• Beğen
Tepkiler: ahmet_257_aa
kron xc250 önerebilirim, ben 1 yıldır kullanıyorum memnunum..

İyi günler bende 2011 model salcano ng650 var satmak istiyorum isterseniz fotograflarını atayim :)

• Beğen
Tepkiler: kaanuysal90
kron cx250, salcano ng650,sedona borla,geotech neon gibi modeller şu ana kadar benim istediğim gibi bisikletler ancak bunlarında fiyatları pahalı biraz gerekirse bir kaç ay daha bekleyip bu bisikletlerden almak istiyorum. burada içime en çok sinen sedona borla oldu.

Geri