Scudo Sports

4 Temmuz - 9.tur kartepe -trenle -

@Goflet

evet olay netleşmeye başladı hafta içi olabilir yalnız avrupa yakası saat 06.30 da hazır olabilirmi haydarpaşada
vapur yok karşıdan benim bildiğim

Scudo
pazar günü olması saçma olmuş.

@Kudret Kurtcebe

abi bu durumda ben size işten erken çıkabilirsem katılabileceğim.. :(

@Nostoc Domenica

mesajı sildim beklemedeyim evet diğer arkadaşlar için uygun değil anladığım kadarıyla

Kudret abi bu kötü haber beni de kahretti :(
Ben o 73+21 km lik mesafeye dayanamam ve geziyi mahvetmek istemem.
böylece ilk gezim başlamadan bitti :)
Abi ben forumu takip ediyorum artık,ilk kısa mesafe gezisine yazarsın beni :)
ayaklarınıza kuvvet...

• Beğen
Tepkiler: iskender şerit
dostlar semir arkadaş isterse tek başına bu turu gerçekleştirebilir şimdi gelemiyen dostlar var topiği ben açtığım için diğer arkadaşlarıda düşündüğüm için bende gitmeyeceğim ve bundan sonrada trenlerede binmeyeceğim isteyen arkadaşlar semir dostumla haberleşir yalnız netten çıkacak
yarın haydarpaşaya gelecek olanlar saat 07.30 da orda olsunlar ben haydarpaşaya gelenlerle polineze gideceğim

son durum budur evet yarın polineze gelmek isteyenler saat 07.30 da haydarpaşada buluşalım derim

Kartepe ye ilk defa gidecektim ama tren muhabbeti fena bozdu bu turu.. Gebzeden pedallama konusunda da, kafa olarak hiç hazırlamadım kendimi..

Ama Kudret abi eğer yarın polinez yapılacaksa uygun bi saat ayarlayalım ona göre hareket edelim.. Ona gelirim..

Kimse yoksa ben de yokum. Ama evde oturacak da değiim, 7:30 da Haydarpaşa'da görüşürüz.

ben geliyorum polineze :)
7:30 da haydarpaşa tren garın da mı buşuruz .
nedir son durum ?

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi.. Ben Polinezzoya da ilk defa geleceğim..

O yüzden affına sığınarak yol bilgisi vermeni rica ediyorum..

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
polonez yolu üsküdardan yaklaşık 35 km ..bayağı güzel rampalar var...inişlerde çok dikkatli olun..çok keskin virajlar var..polonez jandarma karakolu arkasında bmx parkuru var..mutlaka uğrayıp birkaç tur atın...sonrası kafanıza göre offroad.

@M.Cihan Kara

son durum haydarpaşa saat 07.30 ve 08.00 arası toplanma yeri haydarpaşa hedef polinezin offroadları

:in:

@Nostoc Domenica

ok

1- kudu
2- nostoc
3- semir
4- m.cihan kara

haydarpaşa saat 07.30-08.00 arası toplanıyoruz

Aslında keşke pedallayarak bu işi bitirebilirdik ama pestilimiz de çıkartı. Biz Velostikle pazar günü sabah Erenköy'den banliyo trenine binip Tuzla yada Gebze'ye kadar gidip sonrada oradan Ballıkayalar'a pedallamıştık. Sonra da geri dönüşü gene Gebze'den trenle yapmıştık. Sabah 7.30'da Haydarpaşa'da olmaya çaçışcağım. Herkeze iyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: Nostoc Domenica
Geri