4 metre uzunluğundaki anakonda 150 kiloluk danayi yuttu ...

Önder Özdoğan

Forum Bağımlısı
Tepki
1.166
Brezilya’da 4 metre uzunluğundaki dev anakonda yılanı 150 kiloluk bir danayı mideye indirdikten sonra yakalandı. Yetkilileri alarma geçiren yılan doğal ortamına bırakıldı.

Yetkilileri alarma geçiren koca yılan, yerleşim birimlerinden uzak bir noktaya götürülüp doğal ortamına bırakıldı.

Brezilya’da 4 metrelik dev bir anakonda 150 kiloluk bir danayı yedi. Polis ve bölge halkının işbirliğiyle yakalanan dev yılanın görüntüsü danayı yedikten sonra değişti.

Anakonda danayı kustuktan sonra yetkililerce yakalandığı yerden 50 kilometre uzaklıktaki bir nehirde serbest bırakıldı.

Anakondalar genellikle nehirler ve bataklıklarda yaşıyor. Ancak son yıllarda bölgedeki ormanların hızla yokolması yüzünen bu yılanlara şehir merkezleri yakınlarında da rastlanıyor.

• Beğen
Tepkiler: çağatay_çankaya
Scudo

Hasan Çağri

Forum Bağımlısı
Tepki
4.699
Bisiklet
Specialized
Bende hindistanda bi boğa yılanının 4-5 yaşlarında bi çocuğu yuttuğunu duymuştum.ya nasıl bi hayvandır canım bu böle ne bulursa mideye indiriryo.Ayrıca bu tarz yılanlar bi kere bu şekilde beslenince 6 ay kadar yemek yemeden durabiliyorlarmış...

ihsan

Üye
Tepki
1
Haber fena degil de böyle resim falan olmayinca (hele de haberi veren Habertürk gibi bir sayfa ise) insan acaba? diyor.

Alin size daha carpici (hem de resimli) bir hadise. Miami'de dört metrelik bir yilan timsahi öldürüyor, sonra yilanlarda usül oldugu üzere tek lokmada yutmaya kalkiyor. Ancak fazla gelince yilan resmen "patliyor". Timsah da ölmüs vaziyetteyken öyle ilginc bir görüntü cikiyor ortaya. Timsahin kafasi,omuzlari ve ön ayaklari yilanin icindeler, vücudunun alt yarisi patlaktan "pörtlemis".

Said Ergöktaş

Forum Demirbaşı
Tepki
196
ben de bir belgeselde bir pitonun domuz yuttuğunu görmüştüm..ilginç..