Scutoid
TX 150
- Tepki
- 73
- İsim
- Kerem Y
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Merhaba,bugün daire şeklinde olan Anıt Parkı'nda bisikletle seyir halindeydim.Önüme geçen sağlık bakanlığı bisikletli bir andaval vardı.Sağ tarafta normal betontan bir yol var,solda ise yaklaşık 2 metre genişliğinde kırmızı bir yol var(koşu yapanlar için).Ben o bisikletliden yol istedim.Benle yarışa girdi.Ben de şunu geçip yoluma devam ederim dedim.Ve tam bu iki yolun ayrımına geldim(Tabii hala sağlık bakanlığı bisikletini süren andaval bana yol vermiyordu.)Ya sola gidecektim ya da sağa.Ben de sağdan gideyim dedim,ama sağımda bisikletli(andaval) ve 2 ebeveyn ve 2 çocuk vardı.Bisikletli(andaval) beni sıkıştırınca sola ani bir manevra yaptım.(Işık yoktu ve ben kızı tam çarparken gördüm.)Önüme 4-5 yaşlarında bir kız çocuğu atladı.Ben de yanımdaki bisikletliyi geçicem diye hata yapıp baya bir hız yapmıştım.Son anda gidonu çevirdim.Tekerle çarpmak yerine gidonla çarptım çocuğa.Ben tabii bir şoka girdim o an.Ardından çocuğun babası yakama yapıştı.Eğer eşi tutmamış olsaydı bana ne olurdu bilemiyorum.Ardından millet adamı sakinleştirdi ve çocuğu alıp götürdüler.Çocuğun yürüdüğünü görünce mutlu oldum bir an.Sizce bir şey olmuş mudur ? Olay yerinde özür diledim,hatta detaylı bir özür dilemek isterdim ancak cesaret edip gidemedim.Ve o bisikletli andaval olay sonrası sırıta sırıta bisikletini sürmeye devam etti.