Scudo Sports

365 gündür, günde ortalama 378 kilometre bisiklet sürüyor. Amanda Coker'ın dünya rekoru denemesi!

Kız ilk dusundugum gibi aşırı zayıf da değil arkadaş yolda ne kadar yemek yiyorsa artık yada tulumba baklava filan mı görmüyor 3 dk da bir :krnz:

Scudo
Bende 60 km de 30 ortalama yapıyorum diye seviniyorum şuan bütün hevesim kaçtı :D Şaka maka 11 saat bir insan nasıl sürebilir ? Üzerinde kalırsın 11 saat bazen yavaş bazen hızlı ama ortalamaya bakınca tereddüt ediyor insan :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
5 Öğün yapıyordur kesin. En az 5.000 Kalori alıyordu.

Bir günde 420 km yapmış 19 km lik parkuru yaklaşık 22 kere geçmiş. Adamın midesi ağzına gelir aynı yeri 22 kere geçince. Ama yinede bravo aplaya :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
geçen yıl da bunun erkek versiyonu 1 yıl içinde 120 bin km den fazla pedallayarak yine 1938 de ki 120 binlik rekoru kırmıştı.
@Serkan Mıstınoğlu tashih etmeme izin veriniz lütfen:78 yıllık.
Fakat bu bayan tam bir canavar, eğer her gün 363 km pedallamayı başarırsa rekoru ulaşılmaz bir noktaya taşıyacak:132.495 km

İşsizlikte son nokta şaka bir yana takdir edilmesi gereken bir başarı bence böyle rekorları fizikten ziyade kafada bitirmek gerekir ki başarıya ulaşasın.

İlk gün 400km sürdükten sonra seleye nasıl oturup da bir o kadar daha yapıyor anlamadım. Ve bunu ara vermeden hergün yapıyor. Benim uzun mesafelerde yaşadığım en büyük problem bilek, omuz ağrısı ve selenin verdiği rahatsızlık. Amanda bizden farklı birşey mi yapıyor acaba?

@uguryilmaz144
Hayır seleye oturmasa neyse o_O
ben de oraya takıldım. ben 50 km durmadan pedalladım mı koltuğa bile oturasim gelmiyor:D

• Beğen
Tepkiler: hidromek
Burdan benim gördüğüm nokta insan vucudunun yaralıdış mücizesidir. Neye şartlandırır isen beyin ve ruh olarak hazırladığında yapamayacağı şey yok gibi. Azim, istek, kararlılık, ruhsal hazırlık, tüm bu yardımcı ekipmanlar tek bir noktada odaklandığında insan makinası yapamam demiyor.

Bisikletin hakkını vermeyi bırak borçlu çıkartacak:confused: Stravasına +18 uyarısı konulmalı herkes kaldıramaz bu verileri:eek:

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Evet, neymiş beyler!!!
Erkeğin kadından daha güçlü olduğuna yönelik tüm cinsiyetçi teoriler an itibariyle çökmüştür.
Neymiş?
Kadın bedeni de en az erkek bedeni kadar güçlü ve dayanıklıdır.
Neymiş?
Bilimsel antrenman ve disiplinli bir çalışma ile kadın bedeni de erken bedeni kadar güçlü bir konuma getirilebilirmiş!!!

Bisiklet üzerinde hepimiz eşitiz. Kadın erkek fark etmez. Performans bakımından bisikletçileri farklılaştıran olgu cinsiyet değildir. Performans bakımından bizi farklılaştıran tek olgu yaptığımız antremanlardır.

Tüm bu işi yapmak değil, bu iş biraz tuhaf görünüyor ,Kayıt verileinin doğru ulaştığından emin olun.İşte o zaman, gerçekten, kişisel başarı için tüm şeyler olabilir. Wikipedia ve sosyal medya dünyasında; Resmi recordbooks ile ne kadar alakalı ? Bu şey gerçek mi? Her zaman bir yıldız olacak ama, onun girişimi tarih yıllıklarına katılaşmış olmayacak, eğer başarılı olursa o gibi değil daha yükseklerde kalabilir. Burdan gördüğüme göre, o rekoru görmek için yapıyor olmaktan daha fazla gibi görünüyor; Amanda "recordbooks" da olma konusunda. Tebrik edilecek türden....

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
62. günde güzergâhta hafif değişiklik olmuş. O da sıkıldı herhalde aynı yerde dönmekten :)

• Beğen
Oha diyorum, nasıl bir insan bu ya... valla helal olsun

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Geri