Scudo Sports

360 Derece Bisikletle Kapıdağ...

Scudo
@baybacak

Selam
Harita bir turun olmazsa olmazlarından bence..
Bir başka bisikletçinin aynı rotayı izlerken kullanabileceği bir referans olarak rotada dikkat çeken noktalar,uğrak yerleri,yaşanmışlıklar ve anlatım kadar fotoğraf desteği ve harita da önemli bence. Teşekkürler...

Yine cok guzel bir anlatim yerinde resimler ve aciklamalar . Arsiviniz gittikce buyuyor ve ne guzel insanlarin faydalanacaklari doneleri veriyorsun. Sizler bunu yaparken muthis keyif aliyorsunuz bu kesin ,yazarakta bize bu keyfi yasatiyorsunuz. Tesekkurler.

muhteşem bir gezi olmuş artık kapıdağa gidersem eğer rehber olarak bu sayfayı kullanacağım.. elinize ayağınıza sağlık..

Harika bi güzergah. Kumsalda çadır kurmanın keyfi bambaşka. Darısı bizim de başımıza. Bol pedallı günler dilerim.

Biraz geçiktim sanırım..Abi onlarca gezi gördüm ama bu başka bir gezi.Sahil ,İnişli çıkışlı rampalar falan çok heycan vericidir..
Süper elinize sağlık abi..

:in: Of Of Of Cennet gibi Kapıdağ yarımadası geziniz harika hele fotolar ....Birde deniz sefası manzaralar mükemmel ayaklarınıza gönlünüze sağlık.Paylaşım için teşekkürler.:in: :in: :in:

Tebrik ederim güzel bir tur yapmışsınız...Resimler güzeldi...Yeni yerler görmüş oldum sayenizde...Emeğinize sağlık.Paylaşım için teşekkürler...Kazasız sürüşler.

@kizak

Kapıdağ yarımadası gerek coğrafi konumu,gerek topoğrafik ve jeolojik yapısı gerekse binlerce yıllık arkeolojik önemi açısından ülkemizdeki gizli cennetlerden birisi gerçekten. Bisiklet turları açısından da eşsiz bir parkur..Tekrar tekrar turlanacak kadar hem de..

@Cihan Aydan

Çok teşekkürler Cihan..
Gezi güzeldi gerçekten..Geçtiğimiz haftasonu da bu rotayı bağladık kıyıdan Yalova'ya..yakında o turun da fotoğraflarını paylaşacağım buradan dostlarla..
İyi dileklerin için tekrar teşekkürler..

İbrahim abi evden kapının önüne koyulmak arifesinde :p (turlarıma sekiz yaşındaki kızım acayip bozuluyor:boese157: )
bu kadar güzel anlatım:in: ,
bu kadar güzel resimler:in: , off of
Yine her şeyi göze alıp gideceğim ..
Sonum olacak, sonum :eek:

Sevgili İbrahim kardeşim seni ve arkadaşını kutlarım bu turunuzu bizlerle paylaştığınız için de ayrıca teşekkürler ederim resimler ve anlatım bir harika ayrıca sizlerde gayet sağlıklı ve dinç siniz allah uzun ömürler versin
saygılar
ali albut:)

Geri