Scudo Sports

360 Derece Bisikletle Kapıdağ...

Scudo
@ali albut

Çok teşekkürler Ali bey.. üzel dilekleriniz için ben teşekkür ederim..Selam ve sevgiler..

İbrahim bey merhaba, eski turlar hatılatılınca da iyi oluyor. Kapıdağ turunu tekrar okuyunca eski günlerim aklıma geldi. Rahmetli Süleyman nın da yazdığı gibi sizin rotayı bizde uygulamıştık Bianchi yarış bisikletimle o toprak ve taş yolları başarı ve zevkle Erdekte bitirmiştik.
Şimdilerde Süleymanın yokluğu ve benimde rahatsızlığım sebebiyle bisikletime binemiyor sadece anılarıyla yaşıyorum.Enson GPA da beraber olmuştuk.
Yeni turlarınızda başarılar diler bizlerede aktarmanı isterim. Sevgilerimle.

@Necati Bilgen

Sevgili Necati abi..
Rahmetli Süleyman abiyle yaptığınız o turu biliyorum.. Çok güzel bir turdu.. Zaten Sizin turlarınız hep rehber oldu turcuların önünde.. Sizden haber almak ne güzel..
Sevgili Necati abim.. Üzücü olan şey şu: Sizin o yarış bisikletiyle geçtiğiniz, sonraları da bizim yaptığımız o rota maalesef bir kaç yıla kadar tamamen yok olacak.. Etüd çaışmaları yapılıyor o bölgede ve imara açılacağı için o güzelim kıvrım kıvrım bakir Kapıdağ yolları otobana dönüşecek.. 30 m. genişliğinde yol projeleri hazırlanıyor.. O eşsiz benzersiz bakir koylar sitelerle dolacak ne yazık ki.. Bizlerden sonraki turcuların Kapıdağ rotası da olamayacak.
Ne üzücü değil mi?
Gpa da görüşmeden sonra dostlarla pek çok turlar yaptık Necati abi..
Midilli adası turyla da yurt dışı turlarına başladık.. Geçen yıl da Almanya'dan başlayarak
Çekoslavakya-Avusturya-Slovakya-Macaristan-Sırbistan-Kosova-Yunanistan
rotasını yaptık Kayhan hocamla.. Bu yıl da uzun bir yurtdışı rotamız olacak kısmetse.. Her zaman her yerde çınlatıyoruz kulaklarınızı.. Eski topraksınız siz..Dilerim rahatsızlığı da aşıp yeniden gençlere örnek olursunuz en yakın zamanda.. Selam ve saygıyla kucaklıyorum sevgili abim...

@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

@SeLiM ESENER

Çok teşekkürler Göksun ve Selim arkadaşım..
Eğer bisiklet dostlarını biraz imrendirebiliyor ve yollara düşmeleri için biraz heveslendirebiliyorsak ? ne mutlu bize..

Doğu Avrupa turumuza 7 gün kaldı..

Doğu Avrupa Bisiklet Turu

Geri