Scudo Sports

350-400 tl ile alınık bisiklet..

Ali Osman ALPARSLAN

Forum Demirbaşı
Tepki
80
arkadaşlar 2009 model 2. el 350-400 tl arası olan modellerinizi görmek ve kısmetse almak istiyorum. msn adresinizi ve telefon numaranızı bırakırsanız mutlaka geri donus yaprım. öğrenciyim ona göre bi fiyat biçin :D

Scudo
2008 sedona 751 var. 600 tl dir indirm olur
Düşünürsen : TEL: 0554 457 78 53

400 Tl den daha falza bütçem yok. hediye olarak alacağım. 400 e verirsen alayım.. günceldir..

@Ali Osman ALPARSLAN
400 TL ye Bisan Apenin var.2009 model değil 2007 olması lazım.

İlgilenirsen yardımcı olurum.

Yusufcum inan 500 olsa hiç durmam ama öğrenciyim bende. Zar zor topladım parayı. Alışveriş Yapmayı isterim seninle ama gördüğün gibi :) kadron satılık mı sadece? bisikleti almak tercihimdir ama aklımda olsun.

(link)

suan kadroyu elektrostatık toz boyacıya teslım ettım yenı hali ıle 250 tlden verebılırım (pazarlık ıllakı var:p) dusunursenız özel mesaj yada ready.bruder@hotmail.com dan lutfen bana ulasın

@sonEr´´

Teşekkür ederim fakat sedona,scott,kron gibi markalar tercihimdir. Konu güncell..

350 istiyorum. Bir arkadaşım bisikleti başka bir arkadaşına aldırtmak için haber beklliyorum kendisinden. Onun için ilanı daha açmadım. Ama resmi aşağıda..

Bisiklet Delta bisiklet taradından toplanmış ve maşa şaftı hiç kesilmemiştir. Km saatı ve suluk verilmeyecek onun yerine ön ve arka far verilecektir.

16 inç.
Tourney arka attırıcı,
Bilyalı orta göbek,
Shimano 'li fren viter kolu,
Elçekler şu anda var slikonlu,
RST Çapa sertlik ayarı yapılan maşa, (kilitleme yok)
Zoom gidon ve sele borusu,
No name gidon boğazı alüminyum,
Selle royal sele, (resimdeki değil daha iyisi)
Ön attırıcı shimaonu SIS 47,
13.5 kg,
Çift kat alüminyum jant, (resimdeki ön jant değişti)

(link)(link)

(link)(link)

(link)(link)

(link)(link)

Geri