Scudo Sports

34 JZE 08 (mercedes sprinter) beyaz renk servis aracı

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
bu gün de Allaha şükür kaza yaşamadan işe gelebildim.
bahsi geçen araç ile kaza yaşamaya yaklaşma oranım %98
çift şeritli yolda sağdan giderken. tekrar söylüyorum sağdan.
yani bildiğin yolun en sağından giderken
bu bahsi geçen araç benim dibimden geçerek gitmiştir.
gidon ile mesafesi 3 - 5 cm ya vardı ya yoktu. ama 10 cm değil yani. en fazla 7 dir.
ilerde ışıklarda yakaladım. ve dedim ki.
-usta biçiyordun bizi
+nerde yaa (gece çok içmiş sabah kendine gelememiş edalarında)
-az geride beni fark edemedin galiba
+haa ben seni gördüm yaaa
-gördüysen niye dibimden geçiyorsun öldürcen mi beni.
+sen yolun ortasından gidiyordun yaaa ben gördüm seni.
ve adama yeşil ışık yandığı gibi basıp gider.
bu da böyle bi anım işte.
yaşanan tarih saat // 11.04.2016 -- 08:30 civarı
mahmut bey metro yolundan güneşliye giderken.

artık kamerayı kullanmaya başlamalıyım. video olmadan yapacağım şikayetler geçersiz oluyordu sanırsam

Scudo
Facebook'ta Sığır Avcısı diye bir sayfa var. Fotoğrafını çekseydin aracın keşke. O sayfaya aday bir şoför demek ki.

@Anonim öyle bi sayfa olduğunu bilseyim ve aklıma gelseydi valla çekerdim fotoğrafını adamında çekerdim

@chnkrmz Geçmiş olsun üstat, kamera artık zaruri ihtiyaç olacak sanırım bu tür durumlar için. @Anonim sayfa çok iyiymiş yalnız, işlevsel :harika:

@ÖmerMurat
İşe yarıyor mu, polise bildiriliyor mu bilmiyorum. Ama bu tipleri ifşa etmekte fayda var.

@Anonim Yani zaten işlevselden kastım "ifşa", fazla bir beklentimiz yok yoksa, her koyun kendi bacağından asılıyor, çekip şikayet edeceksin ama aynı zamanda ifşa edeceksin. Açıkçası ifşa etmek şikayet etmekten daha çok rahatlatır beni, tabii karşıdakinde görüpte bundan utanacak "yüz" var mı tartışılır!

Araba da kullansanız görüntüye aalın bazen öyle durumlar oluyor ki elinde delil olur hiç değilse :harika:

@chnkrmz ticari öküzler için birde servis firmasına şikayet imkanı olabiliyor. kurumsal bir firma ise en azından ilgili şoförü uyaracaklardır.

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@chnkrmz Benim tavsiyem o şekilde sıkıştıranları ileride durduysa ya da yakalayabiliyorsak bisikletimizin gidonunu denk gelmiyorsa elimizi(eldiven varken tabi) sağ dikiz aynasına nişanlayarak çarpıp geçmek ve başka bir yöne kaçmak :harika:;)
Anlayacakları en iyi dil bu.....:harika:

• Beğen
Bir ticari taksiyle de benzer diyalogu ben yasadim boyle sifir gecme durumu degildi ama. Isikta cektim yanina vurdum cama napiyon sen diye dayi suratima bakiyor bos bos,naptimki der gibi kafa salladi.Beni oldurmeye niyetin var heralde dedim sustu yuzune baktim yuzume bakamadi isik yanana kadar baktim.Taksiciyi ter basti isik yaninca gitti.
Buda oyle bir animdir,keske cevap verseydi de konussaydik "yhaaa" :rolleyes:

• Beğen
@Selami53
Herhalde onlar gibi benzin parası ve yılda 2 kez vergi ödemiyoruz diye tav oluyorlar bize....:p"Ben bu yolda gitmek için para veriyorum uleyynnn...sen nasıl beleş gidersin???" hesabı :D

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@Emre Yönlüer
Ufak insanlarin ufak hesaplari iste.Biz o yolda gitmek icin canimizi koyuyoruz halbuki.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
O değil de bisiklet sürerken bile mutlu olmak için çaba sarfetmek gerekiyor. Hatta zorla mutlu olmaya çalışmak da diyebiliriz. Zira bisikletin tepesindeyken yaşanılan şu hadiseler insanı stres yumağı haline getiriyor.

Bence böylesine bir paradoks da var :)

@chnkrmz geçmiş olsun cihanım aman yeni jantlar falan dikkat et..

@volkan Öz abi hiç sorma daha yeni taktım zaten bide başına bişe gelirse ben naparım :D

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
@chnkrmz hocam siz en iyisi alın bi kamera kaydedersiniz sürekli. Böyle talihsiz şeylerin haricinde, güzel anılarınız da kaydedersiniz.

Dün'de beni bir minibüs sıkıştırdı. Şöföre dedim napıyosun sen göre göre beni sıkıştırıyosun görmedim diyor. lan göz göze geldik aynadan nasıl görmedin? :D kamera göğüsümde takılıydı yanlız çekimde değildi ama dedim kaydettim bu saçmalığı polise vercem bizim şöför yapma etmelere başladı :D

• Beğen
Geri