31/07/2005 Sarıyer gezisi

Scudo

çağatay_çankaya

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Eylül 2004
Mesaj
2.790
Tepki
789
Yaş
36
Şehir
İstanbul / Eyüp
Bisiklet
Sedona
güzel bi gezi olmuş..alper sanada helal olsun biz cumartesi günün verdiği yorgunlukla akşam yattık sen kalkıp bide sarıyer yapmışsın..artık iki gün uyursun....bakıyorumda artık bostancı grubu artık avrupaya geliyor bu bence çok güzel bişi ama avrupadan ilgin abla hariç kaç kişi daha katıldı bilmiyorum..biraz da utanıyorum.bizim tarafa geliyorsunuz bizden aranızda adam yok denecek kadar az..
 

Fatih - MFG(+)

Forum Demirbaşı
Kayıt
18 Eylül 2004
Mesaj
500
Tepki
368
Şehir
Maltepe/İstanbul
Valla yine süper bir gün süper bir gezi oldu. Katılan herkese çok teşekkür ederim. Tabi 3 arkadaşımızın lastikleri patladı. Bu bizi biraz yavaşlattı. Lastiği patlayanlardan biri de bendim. 4 kere ardı ardına patladı. Yani aslında benim lastikte slime vardı o tutmadı zannedersem. Mecbur tekeri söküp yama yaptık. :( Dönüş yolunda Küçükyalı civarında lastiğim bir daha patladı. Herhalde önceki patlamalardan lastiğin içindeki slime oranı çok düştü veya Yusuf haklı slime bir işe yaramıyor. Tekeri söküp yeniden yama yaptım. Şu lastik içi şeritlerden almanın zamanı geldi artık herhalde. :rolleyes: Olsun yine de çok güzel bir gündü. Umarım hep beraber tekrarlamak nasip olur. :p

Not:Bu arada Said'çim den de resim bekliyoruz. Turhan Abimin de ellerine sağlık... :)

Sevgiler

MFG(+)
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
valla pazartesi yane bugunde tuzla turu var deseniz gene gelirim ben. buyukada turuna 2 saatlik uyku ile gitmistim sariyer turunada 2,5 saatlik uyku ile gittim bugun tuzla olsa ornegin gene giderim biz birkac saat evimizde dinlendikmi sole bir mp3 actikmi kendimize geliyoruz :)
 

magirus

Üye
Kayıt
16 Haziran 2005
Mesaj
51
Tepki
5
Şehir
Maltepe - İST
oh ohh...duyan gelmiş valla....bi ben eksiğim..:(
haftaya hanımdan iyi niyet mektubu aldık geliyorum yani.. eheh..
Behçet abim Trek e kıyamıyor anlaşılan keh keh keh...
 

behcetatinc

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Eylül 2004
Mesaj
1.359
Tepki
1.267
Şehir
İstanbul


Yeni evimin balkonu kapatılıp bisiklet garajına çevrilinceye kadar Salcano'ya devam. :(
 

Ergün Gündoğar

Forum Bağımlısı
Kayıt
13 Eylül 2004
Mesaj
675
Tepki
206
Şehir
Tuzla - İstanbul
Ben çok yorgundum bu yüzden gelemedim, çok güzel bir gezi yapmışsınız, resimler de çok güzel, tebrikler..
 

yakdag

Üye
Kayıt
12 Nisan 2005
Mesaj
68
Tepki
3
Şehir
Kücükbakkalköy / Istanbul
Muhteşemdi.. süperdi.. çok eğlendik, gelen herkese teşekkürler :)
özellikle dönüşte koptuğumuz bir an vardı, 50sinden fazla amcanın birisi yarı cıplak bisiklet üstünde giderken birden bide "VUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" die bi bağırdı yanımızdan geçerken, gülmekten we korkudan karnımısa ağrılar girdi. Amca balatayı feci sıyırmıştı, arkasından fatih sıyırdı, muhtemelen bu yazıyı okuyunca tekrar sıyıracak =)))))) sakin fatihcim, sakin ;)

Lastik bu patlar, değiştiririz devam ederiz, slime flm bozar diorum ben :) Belki fatihinki bi şanssızlıktı evet bir koruma yönetmi ama.. Nereye kadar :)

Sevgili Turhan, Said ve Onur, ellerinize sağlık süper resimler çekildi.. Turhan Abi göndermiş saolsun, sizlerinkileride beklioruz. Bu hafta kemera arkası yapmadık, etrafdaki insalar zaten öcü gibi bakıyordu, daha da abartmayalım dedik :)

Birde herne şekilde olursa olsun bisikletlilere saygısı olmayan bir toplumda yaşadığımızı daha iyi anladım. Halk otobüsü başka bir halk otobüsünü sollarken grubu helak ediyordu, bide sanki haklıymış gibi küfür savurup durdu, bunun dışında ortaköy trafiğinde insanlar yol vermemek için el kol hareketleriyle desteklediler bizleri. Dikkatsiz bir şöförün aynasına takılıp bikaç metre sürüklendim. Şu ışın kılıcını nezaman icad edecekler bilmiyorum :boese157:

Arkadaşlar son olarak bir rica/uyarı; Lütfen öndeki bisikletiye yaklaşırken ona geldiğinizi belirtecek bir işaret/ses/korna vs. gibi bşiyle haber verin. Araba gibi rahat kullanamadğımız we aynalarımız olmayan bir araçın üzerindeyiz, devamlı kontrol etmemize rağmen kontrol etmediğimiz bir anda yanda biterseniz ve çok kötü bir yerdeyse aksilikler yaşanabilir, benimkide böyle birşeydi..

Umarım tekrar ve tekrar böyle güzel turlarda buluşuruz..

Gelen herkese teşekkürler, Sevgiler & Saygılar..
 

Turhan Evci

Forum Bağımlısı
Kayıt
13 Eylül 2004
Mesaj
613
Tepki
313
Şehir
Fenerbahce/Istanbul
Selam,
Evet her zamanki gibi güzel insanlarla güzel bir adım atmış olduk.
Sarıyer yönüne giderken dar bir bölümde arkamda HSSSS PSSSS şeklinde bir ses farkettim. Arka lastiğim patladı, SLİME görevde sandım. Meğer arkamda efendiler efendisi bir halk otobüsü varmış, ilk müsait yerde kenara çekip yol verdim.
Bu anlamda birer ayna takmalıyız eğer motorlu araçların arasında ilerlemeye devam etmeyi düşünüyorsak.
Bazen insanlar kendilerini daha rahat hissetmek için bir varlığa ihtiyaç duyarlar, bende yolda lastik değiştirmek gibi zevksiz bir işle uğrasmamak için SLİME'in her zaman benimle olduğunu düşünür ve mutlu olurum. Geçen sene Slime olan bir lastiğim tam 7 kere patladı.
Her seferinde şişirip yola devam ettim. Aynı lastiği geçenlerde evde değiştirmeye çalıştım. Lastiğin çevresi jantdan çok daha dar olduğundan, uzun zaman uğraşmalarım sonucunda ben bu lastiği keserek çıkarırım dedim. Kestim, müthiş Slime boşaldı iç lastikten. Anladım ki lastik kabak olmasaydı o kadar miktar Slime ile daha 15 kere daha lastiğimin patlamasını bekleyebilirmişim. Bu arada kestiğim lastikin janta bakan bölümünde çelik tel varmış. :(
Neyse jantı söküp lastikciye götürdüm. Artık yeni iç ve dış lastiğim vede slime'lı :)

Evet bu konuda bende rahatsızım, her türlü yolda bisikletimle ilerlerken, yanımdan jet gibi geçen diğer bisikletlilerden bende çok huzursuzum.
Ya bir korna, yada bir ses olsa iyi olacak, ama o Sarıyer yolundaki sıyırmış amca gibi olmasın. YİUUAAAAAAWWWW şeklinde bağırarak yanımızdan geçiyorken benimde ödüm koptu o an. :eek:
 

Barbaros

Forum Demirbaşı
Kayıt
16 Eylül 2004
Mesaj
593
Tepki
193
Şehir
İstanbul
Ben sahilde balık tuttum gelemdim. Haftaya tuzla falam gelirims. :) Sarıyeri çözdüm. Yine güzel gezi olmuş :)

Sevgiler.
Barb.
 

Fatih - MFG(+)

Forum Demirbaşı
Kayıt
18 Eylül 2004
Mesaj
500
Tepki
368
Şehir
Maltepe/İstanbul
"Yuaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwww" diye geçen amcada Yusuf'un da dediği gibi önce şok sonrada gülme krizi yaşadım. Bu haykırıştan sonra Hasan Abi'de amcayı "Bravo Amca" diye alkışamaz mı yere yığılıyodum. :p Amca bence 50'sinden bir hayli fazlaydı. Yani "Yuaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwww" haykırışında "Bende sizlerden biriyim sizden kaç yaş büyüğüm ama bakın sizin gibi uzun yol sürüyorum" anlamı bana göre vardı. Tabi amcamız bu kadar uzun konuşmak yerine bizlere Metro Goldwyn
Mayer aslanı gibi kısa ve öz bir mesaj vermeyi tercih etti. Heheheheheheh Balataları sıyırmış olmasının da bu mesajda etkisi var tabi hahahahah. :D

Dostlarımın dedikleri gibi süper bir gezi oldu ama acayip yorulmuşum. Bir arkadaşım bugün bana "Abi Sarıyer'e gidiyosun bisikletle fakat o göbek hala nasıl oluyor?" diye bir soru yöneltti. Bende ona "Sarıyer'de 2.5 porsiyon börek yersen göbek olur abicim" dedim. Bazı arkadaşlar beğenmedi ama ben böreği çok beğendim. Yine olsa yine yerim. Yanlız bir gün tarabyaya oradaki büfelerden döner yeme turu da yapalım. Sonrada bu göbekler niye erimiyo diye hiç düşünmeyelim. Yiyelim güzelleşelim hehehehehehe :D

Sevgiler

MFG(+)
 
Kayıt
15 Eylül 2004
Mesaj
56
Tepki
7
Şehir
Fikirtepe
İsim
Sait Akdemir
Bisiklet
Salcano
Yine guzel bir gezi ve yine gülen yuzler...

Sıcak gunes ve yollar durduramaz bizi. Biz bisiklet imparatorlugunun cesur şövalyeleriyiz. Gidilebilecek en uc noktaya gidiyoruz yılmadan ve usanmadan. Bu bir serüvene davet, bu bir destan dillenden dusmeyecek.

Resimlerden once biraz havaya sokayim dedim. Her yönüyle güzel bir gezi oldugu görüşündeyim. Gün hic bitmesin isterdik. Ama ufak tefek aksakliklar olmadi degil. Bu arada trafikte arac kullanmanin ne kadar dikkat gerektirdigi konusunda iyice tecrubemiz olmus oldu. Bu arada yeni bir tartisma konusu bile cikti ortaya:

Slime gercekten mucize bir cozum mü?

Neyse resimlerimize bakalim ve ic cekelim hep beraber...
 

yakdag

Üye
Kayıt
12 Nisan 2005
Mesaj
68
Tepki
3
Şehir
Kücükbakkalköy / Istanbul
Saitcim,
yine konuşturmuşsun fotoğrafcılığını.. ellerine sağlık, makinana zeval gelmesin, yeni filitrelerle yaşayasın, deklanşöre basan parmakların, kadrajın eskimesin kardeşim. Tanrı hepimizi korusun..

Saygılar & Sevgiler :)
 

Fatih - MFG(+)

Forum Demirbaşı
Kayıt
18 Eylül 2004
Mesaj
500
Tepki
368
Şehir
Maltepe/İstanbul
Said'çim resimler süper olmuş yine ellerine sağlık. Bana göre atıralarımızda yaşattığımız güzel anılar ve bundan sonra birlikte yaşayacağımız güzel anlar hayatın temelini oluşturmaktadır. Yaşadığımız anın değerini bilip o anın tadını çıkaralım. İşte bu resimlerde o geçirdiğimiz o güzel anları tekrar bizlere hatırlatıyor. İyiki varsınız. Sizleri çok seviyorum. :p

Sevgiler

MFG(+)
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2


ergun yeme bizi yaa adaya beraber gittik ve adadan sonra ayni gece gokan abey le avsar yaptik be 2,5 saat uyuyop sariyer turuna katildim sen benden daha dayaniklisin sen 2 defa sariyer yapacak adamsin ne yorgunlugu yaa :D
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
tamam yusuf abey yaa o arabaya benim yuzumden yuzumden carptin napiyim asayimmi kendimi bide foruma yazdin bunu bazi arkadaslarimiz dermis gibi kizdiysan bana aynisini bana yaparsin olay cozulur :boese157:

 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
bu arada buna ek olarak ben grubunuzda yeniyim ben sizden once kural disi herseyi yapan birisiydim kurallara alismak zaman alir aliskanliklarda hemen gecmez ben alisik degilimki ole guvenli suruse guvensiz her turlu halti yiyen birisiyim yusuf abeyi gecmeye calistim bir bosluk buldum ama hizina yetisemedim buda kazaya sebebiyet etti ben sizinle binmeye devam edersem sizi ole tanirim surusunuzu acemliginizi ve ustaliginizi cozmem lazim sizin once benim normalde duz mantigim suydu olumune surerim ve saniyelik dusunurum. sizin gibi olmak icin bayagi bir zaman vermeniz lazim bana :mad:
 

çağatay_çankaya

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Eylül 2004
Mesaj
2.790
Tepki
789
Yaş
36
Şehir
İstanbul / Eyüp
Bisiklet
Sedona
abi bizim 3 temmuzdaki gezimizde de o amcayı gördük ama o da yolun karşısından bize öyle bağırdı..aynen 50 yaşında üzerinde ve üstü çıplak bi amca idi...kafayı sıyırmış belli..
bu arada resimler çeken said abimize çok teşekkürler ediyorum.valla mükemmel karelar çekmişsin...
 
Kayıt
15 Eylül 2004
Mesaj
56
Tepki
7
Şehir
Fikirtepe
İsim
Sait Akdemir
Bisiklet
Salcano
Arkadaslar sağolun varolun. Sizlerin bu olumlu tepkileri beni daha bir cesaretlendiriyor. Daha cok daha cok cekesim geliyor. İnanin yemiyorum içmiyorum cekiyorum desem yeridir. Gezi basina ortalama 200 - 250 kare cekiyorum. Buna rağmen ancak 20 - 25 kare iyi birseyler cikiyor ortaya. Umarim ilerleyen gezilerimizde daha orijinal ve göze hitap eden cekimler yapabilirim. Bana uşenmeden poz veren tum dostlarimin bu karelerdeki payini da unutmamak gerek.

Saglicakla kalin...