Muhteşemdi.. süperdi.. çok eğlendik, gelen herkese teşekkürler

özellikle dönüşte koptuğumuz bir an vardı, 50sinden fazla amcanın birisi yarı cıplak bisiklet üstünde giderken birden bide "VUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" die bi bağırdı yanımızdan geçerken, gülmekten we korkudan karnımısa ağrılar girdi. Amca balatayı feci sıyırmıştı, arkasından fatih sıyırdı, muhtemelen bu yazıyı okuyunca tekrar sıyıracak =)))))) sakin fatihcim, sakin
Lastik bu patlar, değiştiririz devam ederiz, slime flm bozar diorum ben

Belki fatihinki bi şanssızlıktı evet bir koruma yönetmi ama.. Nereye kadar
Sevgili Turhan, Said ve Onur, ellerinize sağlık süper resimler çekildi.. Turhan Abi göndermiş saolsun, sizlerinkileride beklioruz. Bu hafta kemera arkası yapmadık, etrafdaki insalar zaten öcü gibi bakıyordu, daha da abartmayalım dedik
Birde herne şekilde olursa olsun bisikletlilere saygısı olmayan bir toplumda yaşadığımızı daha iyi anladım. Halk otobüsü başka bir halk otobüsünü sollarken grubu helak ediyordu, bide sanki haklıymış gibi küfür savurup durdu, bunun dışında ortaköy trafiğinde insanlar yol vermemek için el kol hareketleriyle desteklediler bizleri. Dikkatsiz bir şöförün aynasına takılıp bikaç metre sürüklendim. Şu ışın kılıcını nezaman icad edecekler bilmiyorum :boese157:
Arkadaşlar son olarak bir rica/uyarı; Lütfen öndeki bisikletiye yaklaşırken ona geldiğinizi belirtecek bir işaret/ses/korna vs. gibi bşiyle haber verin. Araba gibi rahat kullanamadğımız we aynalarımız olmayan bir araçın üzerindeyiz, devamlı kontrol etmemize rağmen kontrol etmediğimiz bir anda yanda biterseniz ve çok kötü bir yerdeyse aksilikler yaşanabilir, benimkide böyle birşeydi..
Umarım tekrar ve tekrar böyle güzel turlarda buluşuruz..
Gelen herkese teşekkürler, Sevgiler & Saygılar..