Scudo Sports

3000-3500 TL Yol Bisikleti Önerileri

Scudo
Focus Cayo Al.
Scott Speedster 20
Cannondale CAAD 8
(speedster biraz ağırlıktan ötürü diğer 2'sinin gerisinde kalıyor.)

Canyonlar süper hocam, bir bakın ..

@Tuguj
Merhabalar,
Canyon yurtdışı dahil piyasada bulabileceğiniz en iyi f/p ye sahip bisikletlerdir. Benzer fiyatlardaki diğer bisikletlere göre hafiftir.
Yol bisikletine yeni başlıyorsanız Canyonun Ultimate modeline göre daha konforlu olan Endurance modelini almanızı tavsiye ederim. Bütçeye uymak için alüminyum kadro uygundur. Grupset konusuna gelirsek Tiagra yeterlidir 105 olursa sizi uzun vadede daha çok tatmin eder. yarışlara katılmayacaksanız Ultegraya gerek yoktur kanımca.

Fiyatı da uygun şu model ilk bisiklet ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır. 8.7kg pedalsız
(link)

İmkanınız elverirse bu bisikleti alın derim. 8.1kg pedalsız
(link)

Canyon bisikletleri bayilerden bulamazsınız. Ya Koblenzdeki fabrikasına gidilip alınacak ya da bir otele falan adınıza(önemli çünkü adınıza söylemezseniz vergi iadesini alamazsınız(siparişi verirken bir belge istemelisiniz aynı zamanda vergi iade formu tarzı bir şey)) söylenip ordan gidilip alınacak.

Bir başka alternatif Almanya'da Rose Bikes var.
(link)
(link)

Saygılarımla.

Bısıklet alacagım yer bellı oldu 1 ay ıcınde amsterdama gıtceklermıs ordan almayı dusunuyorum ona gore plan yapacagım :)

@Speedster911 yardımlarınız ıcın tessekur ederım ama kısa ucuslar gecırdıklerı ıcın ne yazıkkı molaları 1 saat oluyormus bunun yuzune hollandaya gıdınce ordan aldıracam

Listeye eklemeyı unuttugum bısıklet
Boardman Team Carbon

@Tuguj
Yurt dışından almak mantıklı fakat unutmayın ki garanti durumu, ani müdahale edliecek bir durum, kadro ya da herhangi bir sorunda neler yapacaksınız ? TR de kimle muhatap olacaksınız ?
Bunlarda önemli unsurlar , düşünmekte fayda var.

@hakanemrez turkiyedekıler garantıde ılgılenmıyor bılene en kotu kargoyla yollarım :)

Amsterdamda bisiklet magazası bılen bırı varmı acaba ?

focus cayo al 105 düşünüyorum ama focusun malzemelerde kullandığı concept ex'in özelliği nedir o kafama takıldı

@BadBadWhiskey bakalım bı amsterdamda bısıkletcıyı ayarlıyalım marka model kesınlestırcegım suan arastırıyorum :)

Boyle bır bısıkletcı buldum ama yardımcı olabılcek varmı ne yazıkkı para bırımını anlamadım :(
(link)
Onerılerınız varmı bıde boyle magazalarda tax freee gecerlı oluyormu ?

Bisiklet seçimi Cube Agree GTC vol carbon olarak secılmıstır :) Herkese yardımları için teşekkürler

Carraro Race 052 güzel bir başlangıç bisikleti. Eylül Ayında bayiden 2500 tl'ye aldım. Shimano Tiagra setle geliyor. Ağırlığı 9.5 kg seviyesinde.

Yalnız şunu da belirtmem gerek.

Kask, Eldiven, rüzgar geçirmez ceket, tayt, pedli don, baselayer, gözlük, SPD ayakkabı, SPD pedal, Ön-arka led ışıklar, sele altı çantası, suluk ve tutacağı, lastik tamir kiti, pompa vs derken ekstradan da temiz 1000 tl'lik masraf çıkıyor. Yeni başlıyorsanız bütçeyi de ona göre belirleyin.

Geri