Scudo Sports

300 liraya hangi bisikleti alabilirim?

Tepki
9
Merhaba arkadaşlar. Ben Barış. Şuan 300 lira nakit param var ve kendime uzun süreli ve rahat kullanabileceğim bir bisiklet almak istiyorum. Bisikleti şehir içerisinde yani asfaltta kullanacağım. Ağır olmasını pek istemiyorum. Hergün düzenli kullanacağım için beni yormamalı yani. Şimdi diyeceksiniz ki bukadar şey saydın bu paraya olur mu be kardeşim felan :) öğrenciyiz olduğu kadar yapacağız. Önerilerinizi bekliyorum

saygılar

Ayrıca : 2. el alsam kötü mü olur? Başka şehirden alsam güvenmeli miyim?

Scudo
@enes savaş

o pek bana göre değil :)

(link)

bunu beğendim. Fiyatta birşey yaparız fakat kargo aklıma pek yatmadı gibi :(

Boyunuz kac ? kadro boyu 14 sanırım bisikletin..

@Barış Canbolat

O bisikletin sahibi o kadroyu kullanıcak boy oranından fazla gibi duruyor. Sele borusu aşırı yukarda kullanılmış. Selenin kadroya bağlanma yeri muhtemelen zarar görmüş olabilir. Kadroda siyah olduğu için belli olmaz, alırken dikkat edin.

Merhaba Kardeşim aramıza hoşgeldin

benim sana önerim,biraz daha para biriktirip, daha sağlam kadrolu bisiklet alman yönünde olacaktır..

hem uzun süre kullanırsın,hem de bisikletim ne zaman kırılacak diye düşünmezsin..

Asfaltta kullanacaksanız, MTB'ye bulaşmayın. Hafif olmasını istiyorsanız MTB'ye bulaşmayın. Gereksiz ağırlıkla yüklenmiş olmasını istiyorsanız MTB'ye bulaşmayın.

Özetle; bütçenizi artırın ve uygun bir şehir bisikleti alın. Sonra yanınızdan akıp gidenleri gördükçe üzülmeyin.

@Yücel Dk

@Çağlayan

@ahmetcan44

şehir içerisinde kullanacağım için yarış bisikleti alsam nasıl olur arkadaşlar?

@Barış Canbolat

Bu fiyata yarış bisikleti almanız çok zor bende bütçem kısıtlı olduğu için mtb alacağım yoksa şehir bisikleti alırdım :(

@Barış Canbolat

Şehir içinde şehir bisikleti kullanılır adı üstünde :) Yarış bisikleti 300 e bulamazsın şehir bisikleti de bulamazsın tavsiyem bi 700-800 lira biriktirip sağlam bir şey alıp kafanın ağrımamasıdır.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Berke1903

(link)

bunu buldum hocam adam 50 lira daha indi 300 lira oldu. Kargo ona ait olursa ve ilk bisiklet sonra ödeme kabul ederse almayı düşüneceğim. Sizin düşünceniz nedir?

@Barış Canbolat

Valla bu bisikletin 14 kadro olduğunu yazmışlar yani 26 jant olsa da baya küçük bir bisiklet boyun önemli burada eğer 1.65 üzeri isen bu bisikleti unut derim seleyi sonuna kadar kaldırsan bile yine rahat etmezsin 300 liraya alınacak bisikletten hayır gelmez sonra servisten çıkamayacaksın bir dünya para gidecek bana göre. Bakma orada sedona yazıyor diye 0 sedona borla 440 dolar şuan. Bence 700 lira biriktir bunu al (link) hem 0 almış olursun hem başın ağrımaz hem güzel görünüşlü bir şey olur hemde alüminyum kadro olduğu için hafif olur seni yormaz.

Kardeş bende 300TL fiyat sınırım vardı. Burda dolaştıkça kafam karıştı bunaldı fiyat çıktı 650TL'ye. :). 650TL'ye de Salcano City Sport 40 aldık.

@Barış Canbolat

Barış, hemşerim geçen adliyenin karşısındaki bisikletçilere sordum, dışardan çok sağlam görünen ve görüntüsü de güzel olan üzerinde "TOSCANA" yazan bir bisiklet vardı. yalnızca ön amortisörü var. muhtemelen Çin malı ama fiyatı da ona göre tabi. adam 240 dedi. 220'ye hatta belki 200'e bile alabilirsin. Bi bak bence oralara. ikinci ele 300 vereceğine sıfır al 200'e zaten bu bisikletletleri 2-3 yıl kullanırsın herhalde. ondan sonra üniversite falan derken bırakırsın :D

en azından gidip bi bakmanı öneriyorum. ileride zaten kendi paranı kazanmaya başladığında(çalışıyor musun bilmiyorum ama) kafana göre 1500 liraya kadar(belki üzeri) güzel bisikletlerden alırsın.

@aligüler

yok çalışmıyorum. Zaten yaşım daha 16.Çalışsaydım eğer çekerdim kredi kartıyla aydan aya öderdik o pek sorun olmazdı :) Zaten adliyenin karşısına gidip bakacağım. İkinci el güzel bir bisiklet alabilirsem alacağım. Yoksa para biriktirmeyi bekleyeceğim :)

@Barış Canbolat

Bence baya bi para biriktir bunu al çok uzun süre kullanırsın.

(link)

Geri