Scudo Sports

30 Ocak Rumelikavağı Balık Ekmek Midye Tava Turu

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
8
Arkadaşlar 30 Ocak Pazar Günü Saat 09.00 da Beşiktaş Barbaros Heykeli önünde buluşuyoruz.Rumelikavağına Balık ekmek Midye Tava yemek için pedallıyoruz.Hava durumu yağışlı olduğu için yağmurluk almanızı öneriyorum.Sürüş güvenliği için Kask,Gözlük,Eldiven takmanızıda tavsiye ederim.Bu katılacağınız turda Gurup disiplini,Kamyona tutunma,Sen şuradan gideceksin Sen buradan gideceksin diye bir Mecburiyet,Ön takım kaptanı,Arka takım kaptanı yoktur. Bilginize Sunarım. :in: :in: :in:

Scudo
zafer bey başarılar....

sizde üzüm üzüme baka baka karardınız galba ..:D :D :D
tabi diğer arkadaşları tenzih ederimde ben bi türlü şu mangal işine vede köfte yemek olayına alışamadım yemiyorum ben ....daha doğrusu işkembeyi doldurunca nasıl tempo yapabilirimki sonra bu spor olmaz benim için kalp krizi olur...
ayrıca bir çok mangal olaylarına katıldım ama arkadaşlar bana ye ye diye zorla verdilerde valla yalanım yok çok az yiyerek durumu kurtardım şimdi bu şekilde ağır yemek yemek doğrumu bilmem ama bana biraz sakıncalı gelmekte yalnız şöyle bi durum olabilir lay lom lom bi sürüşle gidilir ve sonra yemek yenir tabi işin ucunu kaçıran olacaktır 2 saat beklemek lazım diye düşünüyorum..sonra çok ağır tempo ile gene lay lom lom gidilir ve böylece sakatlık olmaz...
böyle olunca kilo verilebilinirmi bilemem eğer bisiklete biniş amacımız sağlıklı bir bünyeye sahip olmak ise o vakit kiloya ve yağlara dikkat etmek gerekir diye düşünmekteyim ....

ister istemez obezite sorunlarıyla boğuşuyor bu ülkenin insanları sağlıklı beslenme yok ayrıca spora ayıracak zamanlarıda yok insanların....
bu gibi forumlar var olması çok güzel ,güzelde gel gelelim bu forumu kaç kişi biliyor bilen yok....
istanbul için konuşuyorum.....
evet şimdi beni sopalayarak bu topikten atacaksınız zafer bey en iyisi ben sıvışayım burdan...
size iyi eğlenceler

:in: :in:

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi maksat yemek içmek gırgır muhabbet bu arada tur yapmak ama yeme içme olmayınca kimse gelmek istemiyor sadece pedallamak size mahsus herkes sizin gibi yanında yemeğini taşımıyor en iyisini siz yapıyorsunuz performansınız süper kendinize bakıyorsunuz.Bizim gibi kilolu değilsiniz.

valla dediğin doğru gerçekten bu forumda beş senedir gördüğüm olaylar, gerçi benim foruma girişim 2 yılı geçti yalnız 2006 dan başka arkadaşların çektiği benim resimlerim var bu forumda epey zaman oldu evet gördüğüm en popüler alan belgratta mangal olayı avrupadan talep çok alıyor anadoludanda ....
evet doğru ben yemeğimi yanımda taşıdım 2006 dan hatırlarım bi turda pırasa yemeği taşımıştım yanımda ....:D :D :D
cam kavanoz içinde sonra vaz geçtim araştıra araştıra doğruyu bulur insan en sonunda hasip aga namı değer aytekin bana power bar jelini verince durum değişti ,tanesi 5 kağıtta bu meretin ucuzunu bu ülkede nasıl bulacağım yurt dışında tanesi 2.5 kuruş.....
yeni tartıldık 65 kilo yaş 54 e gidiyor ve boy 1.73 ....

:in: :in:

Arkadaşlar yokmu gelen Balık ekmek midye tava benden yani beleş gel Kardeşim gel canlı balık bunlar midye tava desen yemede yanında yat Son Dokuz Saat :) :) :)

Geri