Scudo Sports

30 Nisan 2011-Kurtköy-Göçbeyli-Esenceli Turu-SBG-100km

Scudo
Paylaşımınız için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
@samet_özdemir

Her zaman bekleriz Sametçiğim. Lakin önce sen bi patrondan izin al ondan sonra:=))

Olta çürük olduğundan değil Mehmet, Vedatın çok "kuvvetli" olduğunda kırıldı o :=))

Bu arada turun videosu hazır. Dur konuda açayım videoya
(link)

@Eren AYDIN

Sizi üçkağıtcılar bir kamp yapalım dedik benden ayrı aleme daldınız.... Durun bakalım daha bu yağmurlar hafta sonunan kadar yağarsa iptal olabilir :D:D:D

O zaman balıklara ortak çıkar.... :cheer: :cheer:

• Beğen
@Sedat GÖKÇEK

Sedat abii hiç kıvranma:=) bu yağmur haftasonuna kadar yapmaz:=) biliyorum içinde bir umut bir ses sürekli keşke yapmur yağsa kamp işi yatsada miiisss gibi balık kızartsak diye geçiriyosun:=) amaa yemeezlleeerr:=))
bence sen yan çiz gitme o kampa:=) yeterki ortak senin gibi olsun:pp :=)

Eren abi haberler yağmurun bu hafta hep yağacağını söylüyo :D olmadı bizde hazır alır dağa çıkarık :D vedat abi balık tutamadı ya oltaya öyle bi asıldıki taa ileri atarım düşüncesi ile attı ama 2 metre :D herşeye rağmen çok keyif aldım sedat abime, eren abime, vedat abime ve uğur kardeşime çok teşekkür ederim ... mükemmel bi grup:in:

• Beğen
Bu hafta sürekli yağmur yağarsa Sedat abimizkampa gidemez. haftasonuda yağarsa bizde balık kızartmaya gidemeyiz. Na yapsak acaba? Sanırım benim evde buluşup balıkları kızartabiliriz:=)) bakıcaz artık çaresine. o balıklar bu hafta mideye inmeli:=)

Geri