Scudo Sports

30 Mayıs Yalova-Esenköy

@G. Akpınar

Canım benim son haber şu. Ben ve Toyiki Eskihisar'a pedallayacağız. Maksat bacaklar açılsın. İster bize katıl istersen Cem'le Yalova'ya geçin sizinle orada buluşalum nasıl sana uyarsa. Gidiş dönüş 24 TL vereceğimize 6 TL vereceğiz:D :D :D Pinti gençler turda:D :D :D

Scudo
Görkemcim,
Bostancı - Yalova sabah 07:50 de var. Başka yok. Bu aynı zamanda 08:15 te Kartal'a uğruyor. Ya da Kartal'dan 10:15 te var. İkisinden birine binebilirsin.

Cemocan'la konuşmak gerek bu konuyu. Pedallamak iyi fikir.

Bir araca binmek veya yetişmek zorunda olmak beni deli ediyor ( Tren, feribot, vapur, gemi herneyse)

Gökova'da sürekli bir şeylere yetişmek zorunda olmak stres yarattı bende. Sabah kalk kahvaltıya yetiş, kamyonete yetiş eşyalarını ver, hızlı pedalla öğle yemeğine yetiş, hızlı pedalla ki denize girebil, koş öğle yemeği sırasını kap, erken git otelde yer bul , akşam kamyonetin peşinden koş eşyalarını al, yatağa doğru koş ki erken kalkabilesin v.b.

• Beğen
Tepkiler: çirkin
@G. Akpınar

Gittin ya Gökova'ya at bakalım havanı.:D :D Cem Eskihisar uzak diye Yalova ya geçelim diyor. Anladığım kadarıyla hep beraber pedal basacağız.

Benim anladığım kadarıyla da Cem bir şeye karar verdiyse dönmez, gerçi konuşmadım kendisiyle henüz.

At havanı yazmışsınya at hayvanı okudum ne diyo bu bana diyorum.

Hava falan attığım yok, hava bizi attı zaten orda, o rüzgar ve yağmur tarif edilmez yaşanırdı, fırtına desek daha doğru olur.

Bu arada 6 Haziranda sandık başına gitmem gerekiyor. Söz konusu günde nasıl aktiviteye katılacağım onu düşünüyorum.

Sandık derken? Hayırlısı olsun çeyiz sandığı mı:D

@CEM ATEŞ

Ooo baba. Sen performansınla ezersin bizi yine. Biz mecburiyetten hafta sonu bisikletçisi olduk.

Görkeeemmmm

Nooldu kız sandık meselesi. Cevap vermedin.:D

Enee. Senin mesajı demin görmemişim. Kusura bakma. Muhtar sen mi olacaksın.

@çirkin

Valla garipçeden beri hiç binmedim bisiklete. Akşamları vakit olmuyor. Düştük iyice çaptan. Başlamak lazım bir yerden.

@CEM ATEŞ

Ver coşkuyu iyice. Senin ölün benim dirimi gömer be:in:

@samet_özdemir

ÇİRKİNE :

Eskihisardan sonra 120 km ise, dönüşü de 120 = 240 yapıyor. Bir de Eskihisar'a bisikletle gitmeyi düşünen Çirkin'e sorarım günde 350-400 km 'mi yaptıracaksın bize? Motor değil bu bisiklet :) İnsan gücü ile çalışıyor.

Bostancı'dan binelim adam gibi. Bir de yollar hala bozukmuş bilgi aldım. Bilgine. Bilgin seni.

Pardon son aldığım bilgilere göre Eskihisar'dan sonra 60 km imiş. Gidiş Dönüş 120 km yapıyor. Değil mi????

• Beğen
Tepkiler: çirkin
eskihisardan sonra tek yön 60 km falan tam şelaleye kadar yalovadanda 45 km falandır çınarcığa kadar rampalar var biras fazla ama çok yorucu değil içim gidiyo valla bu konuyu okurken keşke gelebilsem şelaleye kadar çok sıcaklarsanız çınarcık mavişde denize atlarsınız serinler devam edersiniz ;)

Geri