Scudo Sports

30 Mayıs Pazar Delta Bisiklet Ortaköy Mağaza Açılışı

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.588
Bisiklet
Geotech
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs585.snc3/30863_442669166176_775876176_5644106_7268920_n.jpg

Delta Bisiklet Ortaköy Şubesinde 30 Mayıs Pazar günü Özel Açılış kokteyli yapılacaktır.

Açılış günü sürpriz hediyeler verilecek ve ayrıca açılışa özel indirimler uygulanacaktır.

Hepiniz Davetlisiniz.

Delta Bisiklet Ortaköy Adresi: Dereboyu Cd. No:92/B Ortaköy Beşiktaş İSTANBUL 0 212 236 27 08 ortakoy@deltabisiklet.com

Saygılarımızla
DELTA BISIKLET

Scudo
Açılış tüm gün sürecek. 12:00 dan sonra kokteyl olacak. Ara ara çekiliş veya yarışma yapılacak. Açılışa özel maliyetine satışları yapılacak.

Şimdiden hayırlısı olsun:)
Edit: İnşallah kapının önüne bisiklet parkı koydunuz:D örnek olması açısından:)

• Beğen
Tepkiler: ulas
bende 9 lu sisteme geçmek için parçaları kızıltoprak şubenizden alcaktım.artık 30 mayısta ortaköy şubenizden alırım :)

• Beğen
Tepkiler: Delta ve ulas
Tabiki memnuniyetle yardımcı oluruz.

Ulaş şimdiden hayırlı uğurlu olsun, kısmetse açılışta görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: Delta
Hepinize teşekkür ederiz.. Çok güzel bir açılış bizleri bekliyor.Süpriz hediyeler, özel ikramlar,çekilişler.valla ben bile heyecanlandım :) Bütün dostlarımızı Pazar günü mağazamızda görmek dileğiyle :)

@Engin YILDIZ

Engin'cim memnun olurum. Beklerim.

Yeni şubeniz hayırlı uğurlu olsun,
Ortaköy şubenizde Aero bar varmıdır, pazar günü açılışa gelsek temin edebilirmiyiz?

https://www.deltabisiklet.com/File?_Args=ProductImage,2174,DeltaBisiklet

• Beğen
@Süleyman Uzunköprü

Sağolun :) Ortaköy şubemizde aero bar mevcut.Pazar günü gelirseniz temin edebiliriz.

• Beğen
@Süleyman Uzunköprü

Evet var. Yine de emin olmak için Burak'a sormak lazım 0 212 236 27 08

• Beğen
Tepkiler: Burak Yılmaz
Değerli misafirlerimiz açılış günü 10:00 ile 20:30 arasında mağazamızı ziyaret edebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Samet MİSİR
Geri