Scudo Sports

'' 30 ekim -a-b grup-iznik-''

malum havalar bi garip bir yılda yağan yağmur miktarı bi günde yağarsa bizim için çile olacağından 30 ekim havanın durumu kötü olursa ,29 ekimde hep birlikte cengiz dost ile haydarpaşadan trene biner gebze yaparız durum bu arkadaşlar, yalnız pazar hava şartları iyi ise sorun yok, program aynı kalır .....

Scudo
evet programımızı hava durumu belli edecek ....29 gidebiliriz tabi hava pazar yağışlı olursa dün cengiz dost ile konuştuk merkezde,,,,
29 unda onlar mahmudiye köyünden sonra 660 'ıncı rakımda göle nazır kamp kuracaklar oranın manzarası çok güzel.....

@OSMAN BATUHAN KUÇAK

ilk once kondisyon , bizde kampli turlar yaparik ne var ki :)

@yilmaz kaynak

Tabi canım düşüncem yazdığın gibi olmasaydı Kudret abiye yazdıracağıma Cengiz abiye yazdırırdım adımı. ;)

@OSMAN BATUHAN KUÇAK

osman teklif var ısrar yok valla bende kamp yapacağım galba ama sıfır techizat ,,şaka bi yana ben artık konforuma bakıyorum evimde evim diyorum yani günü birlik...

:) :) :D :D :D

@yilmaz kaynak

tercihler farklı olabilir biz demokratız herkeze saygı gösteririz yılmaz ,,,,
kendi namıma gençken gerçekten seviyordum ama artık yaşlandım ,,,,rahatıma düşkünlük var bende...

:D :D :D

iznik....29 olabilir yada 30 belli değil hava durumu bağlar,,,

beyler kurtdoğmuşa neden gittik bura için ikinci ağır etaba gelmeyen iznikte sınıfta kalır yani bu cumartesi 15 ekim bıçkıdere 160 km kesin yapılacak ayın 23 üne çiroz antreman koydum garipçe ,garipçe neki bıçkıdere yanında biri 160 km bıçkıdere diğeri 60 km ,,,,,,iznik tavşanlı yoluna girdiğiniz zaman benim ismimi anacaksınız kudret baba dedi diye ben burda antreman diye dilimi döküyorum yoksa hiç kimse ile uğraşmam burada konu bile açmam ,,,

evet çok sevdiğim ve saygı duyduğum gerçekten emeğinin hakkını vermiş ogün genç dostumla tek başımıza bu işi bitiririz animallah onun işi çıkarsa ben tek giderim gene işi bitiririm ...

evet kesin olarak bu cumartesi antremana geleceklerin listesidir iznik için ,,,

1- burak
2- emir
3- yılmaz
4- ozan
5- ekrem
6- adem dualı

zati bugsbunny sağolsun hepsine aday ve geliyor......ve çalışma gösteriyor ter döküyor kendisine teşekkür ederim ....

iznik öncesi antreman şarttır ,,,,,bu böyle biline..aksi takdirde arkada kalırsınız ve unutulursunuz,,,iznik gezi amaçlı değildir antremanda değildir sözün bittiği yerdir ,,,

15 ekime yukardaki arkadaşların kesin gelmesi gerekmektedir,,,

@OSMAN BATUHAN KUÇAK

Osman kamplı tura kaç gel...
Kudret Babanın Performans Turundan kaçıp Kamplı Tura gelenlere % 50 indirim yanında, Madalya, Bir adet kalem... bitmedi, bir adet çakmak... bitmedi, bir adet meyve suyu hediye edeceğiz.
Bizim ülkemizde işler böyle yürüyor kardeşim, biz böyle gördük böyle büyüdük; Yeni kişiler kazanmak, yeni kişiler katılmasını sağlamak yerine birbirimizden adam çalma, birbirimizle uğraşmak işin en kolayı geliyor bize :)
Bizler mitoz bölünme yoluyla çoğalıyoruz, birbirimizi yiyerek besleniyoruz :boese157:

... Şaka bi tarafa;
Kudret Babayla aldığımız yeni karar gereği, bisikleti sevdirme, yaygınlaştırma adına yeni kişiler eklemek ve onları aşamalarla yetiştirmek istiyoruz.
Bisiklet turlarına yeni kişiler katarak bunları hafif tempolarda bisiklet turlarına alıştırmayı, işin eğlenceli tarafı ve doğa ile içiçe yaşamayı, kültür ve gezi turları yapmak görevini ben üstleniyorum...
Bu hafif tempolarda yetişen dinamik gençleri tespit ederek aşamalarla performans turları seviyesine gelmesiyle Kudret Baba gözetiminde iyi yetişmelerini sağlıyacaz.
Benim işim kolay, asıl yük Kudret babanın.

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
@Cengiz Yargıç

merkez selam merkezden merkeze alo brek brek oradamısın saat 15.00 de bostancıdayım ,,,bu gün yapılacak işler var bisiklet ile iş görürüz işlerimize bisiklet ile gideriz....zati ben bütün ağırlığı aldım kartepeler olsun kılıçkayalar olsun iznikler olsun ....
cengiz dost genelde 6 yıldır gördüğüm olay şu yüzde 90 gezi amaçlı seviyor konaklamalı çadırlı seviyorlar olabilir tabi ,,,,,,rock müzisyeni olursan hızı seversin benim durum bu malesef tabi yola geçmek istemiyorum gençken uçardık yolda ama şimdi yolda aşırı hızdan çekinme, korku başladı galba yaşlandık.......orta iyidir orta performansta kalmak benim için iyidir ve yaşıtlarıma göre daha iyi olmak hedefimdir ....benim yaşıtlarıma bakıyorumda valla kendime asla acımıyorum açıkçası .....biliyorsun insanlar yaşlandıkça kendine acır geriye bakar bi zamanlar şöyle idim böyle idim der,anı yaşamaz yaşlılar,,, bisiklet bana anı yaşatıyor olay burda,,,,

:) Evelallah, bitiririz inşallah Kudret abi İznik turumuzu da beraberce. Sağ salimen...Cumartesi görüşmek üzere

@Bugsbunny

şu mekanda tek adamsın rüzgarında boğuluyorum ama olsun yeterki senle aynı mekanlarda pedal sallayalım,,,evet ogün bu cumartesi kotaracağız 23 ekimde çerez garipçe ve 30 unda iznik tavşanlı dönüş boyalıca,,,evet tabi yağmur durumlarına bakacağım,,,

@Kudret Kurtcebe

:eek: Estağfurullah Kudret abi; ne demek rüzgarında boğuluyorum? Sağlık sıhhatimiz yerinde olduğu sürece, birlikte hep pedallarız inşallah. Umarım, genç arkadaşlar da senin kıymetini bilirler. :)

ogün bu hafta sonu saatlerce sağanak yağmur var cumartesi ve pazar yatacağız öyle gözükmekte rüzgar 31 km lerde ...evet 23 ünde çerez antremana bakacağız garipçe ondan sonra 29 veya 30 duruma göre yağmura bakacağız tabi ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

planlar değişti malesef ,,,,,,,,,,,,,,,bu hafta sonu hava bize muhalif oldu ayın 23 ünde yapılacak olan garipçe ise iznik için uygun bi antreman değildir pişme açısından ..........
evet bu durumda genç bisiklet tayfası cengiz dostun turunda ayın 29 unda buluşuyor...çadırları hazır edin ..............

29 ekim cumartesi günü yapılacak olan iznik turunda iki adam farklı tur yapacak ben ve bugsbunny ..............
biz beraber ekip ile gebzeye kadar trenle gideceğiz ve feribotla geçeceğiz ama tavşanlı yoluna kadar pedal çevireceğiz 800 metre sonra rampalarda kaybolacağız ogün -bugsbunny ile ben tavşanlı girişi rampadır 30 km yi durmadan ogün ile gideceğiz.ve sahile ineceğiz devam edeceğiz boyalıcaya 11 km basarak düz yolda devam ederek boyalıca içinden direk kızderbente durmadan rampaları alacağız sonuçlar yazılacak................

toplam 70 kmdir ama rampada harcanan kaloriyi km ye hesaplarsak 100 km lik bi antreman olacak bu ................

29 ekimde yapacağımız tavşanlı gidiş ve boyalıca dönüş rakımsal olarak tahmini 2600 rakım olacak bu da kartepeden zor olacak kartepe 21 km rampa 1640 rakım bu nedenle performans ekibine dahil olmak isteyen genç dostlarım bi daha düşünsünler aksi takdirde yığılır kalırlar boyalıca rampalarında ..evet zati bu pazar antreman olmadı ...ayın 23 üne ben polinez dediğim halde kabul edilmedi ve garipçe dendi ki bura hikaye açıkçası ,,,gençlere uyduğum için durum böyle oldu yalnız ogün ile bizim durumumuz aynıdır,,biz 2600 rakımı toplayacağız 29 unda yapılacak performansta işin en zoru dönüşte olacaktır boyalıcadan ta karamürsel sahil yoluna çıkış,,,,,antremansız olan zati gelemeyecek...anca alt yapıları olanlar buraya dayanabilir .................aytek ben volkan ile yapılan 2266 rakımlık olay bende patlama yapmıştır ..evet bu sefer patlama olur yada olmaz bakalım göreceğiz.............tavşanlı yolu tek gidiş tahminimce 1133 rakım ,,,,,,,1500 rakımda boyalıca dönüş yaklaşık olarak 2633 rakım oldukça fazla rakım ,,,,,,yalnız, tavşanlı gidişin rakımsal değerini tam bilmiyorum sadece toplam yapmıştık bu konuda uzman kişi aytekdir,,

emir ve ben performans a geliyoruz kararlıyız . :) :)

@burak durel

burak emir çalışın yoksa neler başınıza gelir az çok tahmin edebilirsiniz,,,,
29 yağmurlu pazar yağmurlu kasım ayında olacak bu iş,,,,,,

Geri