Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

3 Pitbullun bir timsahi parcalama ani!

Scudo
Aman Allah'ım :eek:. Forumumuzda böyle görüntülere izin vermememiz gerekiyor ancak ibreti alem olsun diyerek görüntüye dokunmuyorum. :D

ben yasağa +18 uymadım ve baktım hergün rüyama giriyo

psikolojim bozuldu yaa kesinlikle tedavi görmem lazım bildiğiniz güzel doktor varmı acaba??

El insaf diyorum, arkadaşlar bir uyarıda benden; görenin psikolojisinde değişiklik olacağı garanti !!!

Yaw, arkadaşlar o kadar yazı yazmış. Bu kadar yazıdan sonra, gerçeğini bulmak lazım :p Yani, yazdıkları araya gitmesin diye :rolleyes:

Pes doğrusu. Bu tür görüntüleri foruma taşıyanları ve hala burada tutanları şiddetle kınıyorum. :p
Forumumuzu, kızlarımın (<18) bilgisayarlarında 'yasaklı siteler'e ekledim.
Bilginiz ola. ;)

Harcamışlar billa... Hacamat haşat. Üf üf üfff!

Yaw bi takka, o oyuncak diy mi? En angut ben ciktim. Kafa yapmiş millet!

oyuncak olduğunu biraz geç fark ettin herhalde bu arada o köpekler pitbull değil gibime geldi fazla bi bilgim yok ama

gerçekten çok güldüm çünkü arkadaşları mı da başıma topladım ve birlikte izleyelim dedim ve görüntü:S:S

Ya yapmayın böyle şeyler .:eek:
Yazıyı görünce eşimi uzandığı yerden kaldırdım gelde bak diye . Tabi sonuç kafama bi tane yastık yedim. Böyle vahşet yayınlanır mı kardeşimmm.:D

korkarak açtım ben böyle bir şey görmedim

Abİ Bu Ne Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Yemek Yİyemez Oldum İgrencccccc Offfff Yaaaaaaa Bole Sİtelere BulaŞtirmayin Barİİİ Hayret BİŞİİİİİİ:)

çok güzel ama bu kadar vahşet olmaz ya küçük çocuklara göstermeyin bare

Geri