Scudo Sports

3 hafta köyde kalacağım güçlü far lazım?

Umut Kılınç37

Forum Demirbaşı
Tepki
138
Bisiklet
Salcano
Merhaba abilerim ablalarım,ben 1-2 hafta içinde tatile kastamonu-bartın-zonguldak'a gideceğiz hepsinde de köyde kalacağız.Arabanın arkasına takılan taşıyıcı ile bisikletimide götüreceğim.Normalde şehirde farımı flaşör olarak kullanıyorum beni idare ediyor ama köyde falan karanlığa kalırsam güçlü bir fara ihtiyacım olacak el feneri şeklindede olabilir,el feneri şeklinde olur ise tutacağı nereden bulabilirim? şimdiden teşekkürler...(bütçe 30 lira)

Scudo
Şuan kullandığınız flaşör nasıldır acaba?

Bende asıl fenerimin yanında birde(link) var. Aydınlatmasıda epey iyi.

@Serbay Akar

Kargo süresi çok uzun,hafta içinde kask aydınlatmalarına bakacamğım sizce kullanışlı olurmu?

O küçük silikon lambalar mı? Onların yetersiz kalacağını düşünüyorum.

Onlardan değil kaska takılan güçlü 1-2 watt lık ışıklardan bahsediyorum.

Serbay kardeşimin bahsettiğinin aynısından kullanıyorum harika bir aydınlatması var zifiri karanlıkta kullandım hiç sıkıntı yaşamadım. Power led li bir ürün. Bence herhangi bir bisikletçiden bulabilirsin kargo derdin olmaz.

Bufün Maltepede bir ucuzluk pazarından kask ışığı aldım 10 TL'ye powerledli 1watt ışık gücü var birde zoomlu en kısa zamanda fotoğrafını çekip yükleyeceğim.

@mesutvemutlu

Şimdi baktımda fiyatları biraz yüksek kazan dairesinde ışıkları kapatıp denedim kask ışığımı gayet güzel aydınlatıyor.

Şu tip bir şey almayı düşünüyorum sizce nasıldır?
(link)

(link)

bimekste vardemin farından vardı ben ondan kullanıyorum bütün yol aydınlık oluyor bide tanesi 7,5 tl 3 seçeneği var:güçlü yanma,düşük yanma,flash özelliği var bende 2 tane var arabanınki kadar aydınlatıyor öyle söyleyeyim

Geri