Scudo Sports

3 ekİm İstanbul-ayvalik turu

Tepki
1
Merhabalar, forumda oldukça revaçta olan istanbul-ayvalık turunu 3 ekimde(bayram tatilinde) yapacağım.
güzergahım istanbul-bandırma(feribot ile)-gönen yada susurluk üzerinden ayvalık olacak ,gönen-susurluk tercihi katılıma göre ayarlanabilir.
6 ekime kadar oralarda takılmayı planlıyorum, şuan için kamp malzemem olmadığı için yolda konaklamayı pansiyon/otel olarak düşünüyorum ama bütçemi ayarlayabilirsem kamp malzemeside alacağım.
ilginen katılmak isteyen arkadaşlar olursa sevinirim, daha önümüzde 1 aydan fazla süre olduğu için detayları netleştiririz önümüzde günlerde.

Scudo
Takipteyim, benim de eylül için böyle bir tur planım vardı ama bir ihtimal sizin turunuza katılabilirim :)

Daha o zaman çok var ama evimde maalesef köpeğimden dolayı misafir edemiyorum ama balıkesir üzerinden geçerseniz bir çay içmeye bir yerlere beklerim misafirim olun. Kendi kondisyonum elvermediği için tura katılamam maalesef yoksa en azından balıkesirden ayvalığa kadar aranıza katılmak isterdim.

@Kıvanç AYDIN
Tabiki Kıvanç Bey, eğer rotamızı Balıkesir üzerinden planlarsak bir çayınızı içmek ve tanışmak için uğrarım kesinlikle.

Anıl bey ,belki ben de iştirak edebilirim trunuza takipte kalalım

Anıl bey ,belki ben de iştirak edebilirim trunuza takipte kalalım

bende katılmak isterim benimde bayram tatilinde bir sakarya turu gibi planm vardı ancak size eşlik etmekte hoş olacaktır.
ancak 2 sorum var;
1. bayram trafiğini ne yapacaksın? bayramın ilk günü değilde 2.günü gitsek ?
2. bandırmaya nereden gececeksin? pendikten mi yeniköy denmi?

@Rıdvan UĞUR
Merhaba; Bandırmaya Yenikapıdan geçeceğim, ama sen pendikten geçmek istersen saatleri ayarlayıp bandırmada birbirimizi bekleriz,
bayram trafiği çok sorun olmayacaktır, rotamızın alternatiflerinden biride trafiğin daha az olduğu gönen üzerinden gitmek, zaten yolun büyük bölümünü (3ekim)arife günü alacağımız için sorun olmaz.

Geri