r_scribble
Aktif Üye
- Tepki
- 30
Cumartesi günü İstanbul'a gidip Delta Bisikletten Geotech'imi aldım.Havalar epey soğuk ancak odamda bisikletimi izlemek çok sıkıcı oluyordu.Güzelce giyindik ve başladık pedallamaya
Bugün (25.12.2006) öğleden sonra 14:00 civarı Edirne kent ormanı ve söğütlük denilen Meriç Irmağı'nın kestiği piknik alanını dolaştık.Hava soğuk olmasına rağmen oldukça eğlenceliydi.Kar ve şiddetli yağmur hariç hiçbirşey bisiklete binmeyi engelleyemez
Buyrun resimler:
Söğütlük piknik alanına giderken,
(link)
Edirne Kent Ormanı.
(link)
Meriç ırmağı,
(link)
(link)
Gündüz turumuzda pillerin azizliğine uğradık.Tam hızımızı aldık fotoluyoruz, piller bitti.
Gece hava -3 derece civarı idi.Dinlenme yada fotoğraf çekmek için durduğumuzda üşüyorduk.Bu yüzden fotoğraflar biraz sallama oldu idare edin artık
Evden yeni çıkıyoruz,
(link)
Tayfur'un (boreas) kız arkadaşına uğradık, küçük bir mola ve su takviyesi yaptık
(link)
Edirne küçük olmasına rağmen sayısız havuz var.Hem sınır şehri hemde tarihi bir yer olduğu için çevre düzenlemesine oldukça önem veriliyor.
(link)
Şimdide katı yiyecek takviyesi
Buz gibi bir hava ve sıcacık gözlemeler.Kampüsün karşısında gözlemelerimizi hüpletirken
(link)
(link)
Gece migros kapalı, kocaman parka alanı bomboş.
Tayfur ve bisikleti
(link)
Aynı karenin ben ve Geotechli hali
(link)
(link)
Tayfur freerideçı sandı kendini, delirdi iyice.Bisiklet sirki kurmaya karar verdik bu fotoya baktıktan sonra
(link)
Buda farklı bir havuz
(link)
(link)
(link)
Deliler gibi kapıldım şu makinaya.50 YKR ile oynanıyor.İçindeki ayıcıklar zaten 1 YTL, ben 10 YTL verdim bir ayıcık tutamadım kız arkadaşıma
(link)
Fatih Sultan Mehmed heykeli,
(link)
Topun içinde ne aradığımı inanın ben de bilmiyorum
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Edirnenin ünlü meyveli misk sabunlarını simgeleyen bir heykel ve havuz,
(link)
(link)
Son durak bu havuzdu.Eve girdiğimizde anladıkki biz üşümemişiz, resmen donmuşuz
Ama bu soğuk havada tekrar pedallamayacağımızın anlamına gelmiyor.Fotoğraflar ve küçük gezilerimiz devam edecek.Edirne'de fotolayacak, gezilecek eğlenceli ve tarihi mekanlar çok.Bizi izlemeye devam edin 
Buyrun resimler:
Söğütlük piknik alanına giderken,
(link)
Edirne Kent Ormanı.
(link)
Meriç ırmağı,
(link)
(link)
Gündüz turumuzda pillerin azizliğine uğradık.Tam hızımızı aldık fotoluyoruz, piller bitti.
Gece hava -3 derece civarı idi.Dinlenme yada fotoğraf çekmek için durduğumuzda üşüyorduk.Bu yüzden fotoğraflar biraz sallama oldu idare edin artık
Evden yeni çıkıyoruz,
(link)
Tayfur'un (boreas) kız arkadaşına uğradık, küçük bir mola ve su takviyesi yaptık
(link)
Edirne küçük olmasına rağmen sayısız havuz var.Hem sınır şehri hemde tarihi bir yer olduğu için çevre düzenlemesine oldukça önem veriliyor.
(link)
Şimdide katı yiyecek takviyesi
(link)
(link)
Gece migros kapalı, kocaman parka alanı bomboş.
Tayfur ve bisikleti
(link)
Aynı karenin ben ve Geotechli hali
(link)
(link)
Tayfur freerideçı sandı kendini, delirdi iyice.Bisiklet sirki kurmaya karar verdik bu fotoya baktıktan sonra
(link)
Buda farklı bir havuz
(link)
(link)
(link)
Deliler gibi kapıldım şu makinaya.50 YKR ile oynanıyor.İçindeki ayıcıklar zaten 1 YTL, ben 10 YTL verdim bir ayıcık tutamadım kız arkadaşıma
(link)
Fatih Sultan Mehmed heykeli,
(link)
Topun içinde ne aradığımı inanın ben de bilmiyorum
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Edirnenin ünlü meyveli misk sabunlarını simgeleyen bir heykel ve havuz,
(link)
(link)