Scudo Sports

3 Bisiklette karar kıldım.Sizce Hangisi?

Scudo
@Emin Zeki Tok
Aynı fikirde değilim... Benim bisikletimin üzerinde de ön altus arka alivio.. Ön değiştiriciden mutlu değilim... Sadece ön ve aka vitesle bitmiyor iş...Alivio 8li deore 9lu...
Aynakol,zincir ,ruble ve vites kolları da var ön ve arka vitesten başka... full deoreye geçmeyi buna göre bir daha hesap edin isterseniz

@emir arıca

Ön attırıcınızdan memnun değilseniz 8 euroya alivio alıp kendiniz değiştirebilirsiniz.Ya da 25 euroya Deore alabilirsiniz.

Bisikletlerden sadece carraro deore.Ben de zaten carraronun donanımına laf etmedim."Kadroyu bilmiyorum" dedim.Kadro sabit parça.

Tabiiki herkesin kendi kriterleri vardır.Bence bisiklet alırken önce kadro sonra jant seti sonra maşa sonra da disk ise fren seti karşılaştırılmalı.Vites di zincirdi 1-2 yıl içinde nasıl olsa değişecek.O zaman daha üst modele geçilebilir.
Benim kriterlerim bunlar.

@Emin Zeki Tok

Ben zaten dediğinizi yapıp değiştireceği ön vitesi de,
Benim demek istediğim tüm sistemi deoreye geçirmek iseyince 8 avrodan çooook daha fazlası tutuyor..
Kadro ya da carraro ile ilgili yorumunuza bi ilave yapmadım zaten :)
Fikrinize elbette saygım var,
Ancak benim gibi,daha sonra yükseltirim, nedir ki arka vites x internet sitesinde 50 tl.ye satılıyor diye düşünen yani bu işi az bilen insanlar, yine benim yaptığım gibi bunu bakım yaptırdığı bisikletçiye sorup arkasından da forumda daha fazla okuyunca zannedildiği kadar ucuz olmadğını anlayacaktır...

Ben ''kişiyi nasıl bilirsin kendin gibi'' sözünden yola çıkarak şimdilik param kadar yarın elime bir ka kuruş geçince değiştiririm diye düşünen arkadaşlara olayın sadece aktarıcı/attırıcı ile bitmeyeceğini yazdım..

Yoksa siz isterseniz, tourney donanımlı trek alıp deore slx'e çevirin... Para sizin,keyif sizin...

fazla düşünmeye gerek yok bi scout satan mağazaya gidip scout alıyorsun:D

Geri