Scudo Sports

3 bisiklet 3 soru

Samet Demirtaş

Daimi Üye
Tepki
77
arkadaşlar şimdi bisiklet almama az bir zaman kaldı.size 3 bisiklet ve bu 3 bisiklet hakkında soru soracağım.

1.CARRARO BİSİKLET 26 J 419 GRUNGE 470 H
soru : arkadaşlar bu bisiklet iyimi ve daha sonra istersek hidrolik fren takabilirmiyiz.buyrun burdan bakın. (link)

2.711 V.
soru : arkadaşlar bu bisikletin donanımları iyimi yani tavsiye edilen bir bisikletmi.
buyrun burdan bakın.
(link)

3.Kron xc 1000
soru : bu bisiklet burda bayanlar için olanımı ve önerirmisiniz ?
buyrun bakın.
(link)

bu kadar arkadaşlar.hangisini almalıyım ? cevaplarınız benim için çok önemli şimdiden teşekkürederim.iyi günler.

Scudo
verdiğin 3 bisiklete de baktım.benim görüşüm aralarında en iyisi komponent ve tercih edilme sıklığı açısından kron cx1000 derim.yok kron bayan bisikletini andırıyor dersen de :) tabiki sedona derim.tabi sonuçta karar senin.

• Beğen
Tepkiler: Samet Demirtaş
çok teşekkürederim.benim aklım carraro da kaldı onu tavsiye eden birisi varmı :) sedona 711 in hidroliğini takmayı ve yağ enjekte etmeyi bilsem disk ' ini alıcamda malesef bilemediğim için.

Bence Sedona>Kron>Carraro

Bende Carraro 419 Grunge var yeni aldım tavsiye ederim ayrıca sonradan hidrolik fren takabilirsin kadroda yeri var bence carraro...:in:

@Volkan Güneri

carraro dan gerçekten memnunmusunuz lastikler , frenler , vites hepsinden memnunmusunuz.yolda gidişi felan akıyomu bisiklet :)

carraroyu pek düşünme derim bende whistle ve carraro arasında kaldım carraroyu aklımdan çıkardılar iiki çıkarmışlar :D:D verdiğin bisikletlere baktım bende kronla sedona arasında kaldım orasına bişi diyemem :D

ya şu disc işini öğrenirsem kesinlikle salcano dicem.ama malesef montajı yaparım da içine yağ enjekte etme işi zor gibi geliyor.

Bu yazmış olduğun bisikletlerin arasında bende kalmıştım..Ne yazıkki komponentlerde XC1000 in yanına yaklaşamıyorlar..XC 1000 in kadro üst borusu aşağıda kalmış.. alışılmışın dışında olmuş ve benim de çok hoşuma gittiği söylenemez..Ne mi oldu? XC 500'den sonra yine bir kron aldım.XC 1000 ile devam...

Hidroliğin bakımını yapmayacaksan (yada yapamayacaksan) hiç girişme derim

ya ben kaçkar bisiklet deltabisiklet bu firmalarada mesaj attım.sedona 711 V alıcam.ancak bana kırmızı kadro gerekli :) acaba kırmızı kadrolu olup sedona 711 V satma olasılıkları varmı.eğer satarlarsa almayı düşünüyorum.dediğiniz gibi Disk işine girmicem :)

hocam xc1000 daha güzel. ayrıca 27 vites.
Sedona 24 Vites. sonradan yükseltmek istersen göbeği,zinciri, hatta attırıcı ve aynakolu da değiştirmek zorunda kalbilirsin.

carraroyu en basta eledim bir de.

Yani benim elimde seçme sansı olsaydı bunlardan birini kronu seçerdim.

beni krondan tek soğutan ne biliyormusunuz.abartılan kertenkele figürleri.onları çıkartıcam aldıgımda :) birde linke bir bakarmısınız bu bisiklet bayanlar için olanı değilmi.bana sanki öyleymiş gibi geldi.

Bana Carraro Ağır geldi. ayrıca seçenekler içinde özellikleri xc1000 daha iyi olduğu için sedonayı da carraroyu da eledim :)

Samet (Hersehrim :)) bende xc1000'in kadrosunu begenmedim ama özellikleri çok iyi :) salcano düşünmüyorsun galiba ?

Geri