Scudo Sports

3 aylık Geotech

Scudo
çook güzel görüküyor. renlerin uyumu harika olmuş darısı olmayan arkadaşlara k
kazasız belasız boool pedallı günnler dileğiyle.
:D

• Beğen
Tepkiler: Aydın Yıldırım
gerçekten çok güzel bir geotech allah kaza beledan saklasın 4. resim çok hoşuma gitti doğayla bisikletin buluştuğu nokta görüşmek üzere

• Beğen
İyi dilekeleriniz ve yorumlaınız için çok teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olur inşallah..Herkese kazasız belasız ,doğanın güzellikleri ile içiçe keyifli sürüşler diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
sağolun kullandığınız vites kollarından memnunmusunuz bende aldım aynısında daha kullanmaya başlamadım memnun kalabilirmiyim sizce

Renk uyumu cidden çok güzel... :) Ancak benim bir sorum olcak... Vites kolları ile fren kolunun bir olması kullanışlı mı? Öyle birşey olduğunu daha yeni öğrendim ve ilk defa da şimdi resmini gördüm çok dikkati mi çekti... Anlatılınca bana pek kullanışlı gelmemişti ama :confused:

• Beğen
evet bu vites ve fren kolları birbirine bağlantılı vitesi fren kolundan atıyosun hem fren yapıyo hem vites bende aldım aynısından gerçekten çok kaliteli bir malzeme

bisikletin harika olmuş aydın abi,çokta hafif bi bisiklet spilde sana yetişebilmek için baya ter dökmüştüm:)

• Beğen
@yusuf bekar

@Bahadır Ustaoğlu

Alıştıktan sonra dual kollar çok kullanışlı geldi bana eminim sizde memnun kalacaksınız.

@İlker Var

Çok teşekkür ederim İlker, Manisa 'daki turları özledim, izinde haberleşelim.Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ustaoğlu
Çok teşekkür ederim İlker, Manisa 'daki turları özledim, izinde haberleşelim.Selamlar

abi güzel bi grup kurduk manisada,geldiğinde mutlaka haberleşelim bi tur yapalım.

Geri