Scudo Sports

3-4 Mayıs | (Çekmeköy) İstanbul - İzmit - Kandıra - Ağva - Şile - Çekmeköy | 250 KM

Fatih Kibar

Aktif Üye
Tepki
78
İsim
Fatih K.
Başlangıç
2019—20
Bisiklet
Merida
Arkadaşlar merhaba,

3-4 Mayıs (C.tesi ve Pazar) günleri toplamda 250 Km'lik başlıkta belirttiğim rotada bir tur yapmayı düşünüyorum. Çekmeköy/İstanbul çıkışlı olacak tur sırasıyla İzmit, Kandıra, Ağva, Şile ve Çekmeköy'e dönüşümdür. Havaların ısınması ile batı Karadeniz'in muazzam yeşilleri arasında doğa içerisinde harika bir tur olacağı düşüncesindeyim. Tur çadır konaklamalı olacaktır zira Kandıra dolaylarında harika yaylalar ve güvenilir köy yerleşim yerleri bulunmaktadır. Bol keyifli, bol fotoğraflı harika bir tur olacağını tahmin ediyorum.

Katılmak isteyen olursa beklerim. Rotamız aşağıdaki gibi olacaktır.

https://i.hizliresim.com/lYyXVE.png

Scudo
İzmit-Gebze arasındaki yol harikadır ama piknikçilere dikkat edin.

İyi turlar diliyorum.

@ilker ates

Nelere dikkat etmemiz gerekiyor biraz bahsetseniz güvenlik açısından öğrenmiş oluruz. Teşekkür ederim.

Harika bir program bakalım çadır vs teçhizatları ayarlayabilirsem katılmayı düşünürüm buradan yine haberleşiriz.
Kolay gelsin.

Selamlar böyle bir tur ben de düşünüyorum haftaya haberleşelim belki eşlik edebilirim size

@Salih Gökmen
Olur Salih bey. İlerleyen günler haber verirsiniz duruma göre.

@Cihan Soyugazi

Malum havalar ısındı tur sezonları açıldı :) İlerleyen günler haber verirsiniz sizde, iyi günler.

iki gün için 250KM çok değil mi? Rota çok güzel ama, ortalama hız yüksek olacağından keyfini çıkaracak zaman kalmayabilir. Yada ben yaşlıyım diye bana öyle geliyordur :) Uzun turlarda günlük ortalamayı 60-80 arası tutmaya çalışmakta fayda var, yoksa öncelik keyiften çıkıp ulaşıma dönüşüyor. Tamamen kendi tecrübelerim, dediğim gibi yaştan kaynaklanıyor olabilir :) Size iyi turlar. Daha kısa olanlarında görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
@caglayan

Gelen geri bildirimlere göre Kandıra'ya girmeden Akçaova üzeri de dönüş sağlanabilir. sabah 06:00 da havanın aydınlanması, akşam 20:00 de havanın kararması ile gayet yapılabilir bir tur. İlginiz için teşekkürler düşünürseniz buyurun ya da bir başka tura inşallah nasıl arzu ederseniz.

Cok guzel bir rotaya benziyor fatih bey, keyifli sürüsler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Fatih Kibar

Geç döndüm kusura bakmayın.

Hafta sonları o yol boyunca piknik için gelenler anlamsız bir kalabalık yaratır. Bir de pikniklerin vazgeçilmezi alkol, sürücüleri dengesiz bir hale sokar. O yolu benzer zamanlarda 10-15 kere kullandım ve sıkıntı yaşamadım ama dikkatli olmakta fayda var.

Asfalt kalitesi iyidir, Denizli Köyü'nden sonra rampalı hale gelir ama çok keyifli bir yoldur.

@ilker ates

ilker bey mrb.şile-kandıra-karasu yolu hakkında ilginiz var mı?güvenlik,yokuş durumu falan.birde ortalama bir bisikletli akşama tamamlayabilirmi acab bu yolu sizce?

@umut tanrıverdi

ilginiz değilde bilginiz var mı diyecektim:)şuana kadar en çok 70 km yaptım mesela

@umut tanrıverdi

Merhaba,

Üzgünüm turun o etabı hakkında bir fikrim yok. Mapmyride gibi sitelerden rotayı çıkartın ve profiline bir bakın. Rampaların eğimleri, ortalama bir bisikletliyi ne kadar hırpalar/hırpalamaz hesabını kendiniz kararlaştırın.

• Beğen
Tepkiler: umut tanrıverdi
Geri