Scudo Sports

2bindokuz altibin7yuz

Scudo
Harika, çok şık bir bisiklet.
İnşallah yakından görme fırsatı buluruz. Bir gün Karşıyaka da görüşmek üzere.
Kazasız belasız kullanmanız dileği ile.. Hoşçakalın.

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
@Nail USANMAZ

Selam Nail bey,

Nasil istiyorum bir bilseniz bisikletimi oraya getirmeyi ! Birgun belki gorusuruz oraya geldigimde bisikletsizde olsa. Mayis ayinda tatil icin geldigimde Karsiyaka vapur iskelesinden hareket etmis bir grup gormustum birsuru guzel bisiklet ve kaskli surucu vardi grupta, cok istemistim gruptan birileriyle konusmak ama mumkun olmamisti ben ters istikamete dogru yuruyordum, eminim bu forumdan birkac kisi vardi o grupta.

Texastan guzel Karsiyakama selamlar

• Beğen
Tepkiler: Nail USANMAZ
@Ozzgurr

Aleykumselam.
Evet, onlar Salı ve Perşembe Akşamı turcuları. Ben iş yoğunluğundan katılamıyorum. Geldiğinizde mutlaka görüşelim. Haberleşelim.
Hoşçakalın.

• Beğen
bisikletiniz hayırlı olsun çok şık duruyor gerçekten, performansına da diyecek yoktur şüphesiz :)
yanlız doğadan destek alışınız çok güzel, mekan süper ;)

• Beğen
@lukunku86

Dikkat ettim dogal ortamlarda cekilen fotolar bisikleti dahada guzel gosteriyor. Bazen sitede insaatin yaninda cekilen fotolar gorunce sasiriyorum niye parklar bahceler dururken insanlar boyle yerleri tercih ediyor diye.

Benim icin agirlik degil renk uyumu onemli zaten fotolar herseyi anlatiyor.

trek denilince ilk aklıma gelen şey renk uyumudur. bu da ıspatı.
güle güle kullan.

• Beğen
Çok güzel bir bisiklet olmuş. İyi günlerde kullanın. Ayakkabıyla aynakolun renkleride uyumlu.

• Beğen
@Veli Bahtiyar

Ayakkabiyi nette gordum hemen aldim, cizgileride uyum icinde FSA aynakol ile, tam benim icin yapilmis :)

Özgür renk uyumu cidden harika olmuş. Ama kızmasan ben genel uyum olarak bir iki yorum yapmak istiyorum :) Hardtail bir Trek alacak olsaydım bende 6000 serisini tercih ederdim. Güvenilir ve performanslı bir kadro. Yanılmıyorsam üzerindeki jant seti Fulcrum Red Metal 5. Ağırlık takıntısı olmayanlar için fiyat/performans oranı en yüksek setlerden biridir. Akıllıca tasarlanmış, bakımı çok kolay olan süper sağlam bir settir. Bu kadroya gidecek jant seti bence de bu. Bisikletle ilgili falsolar ise gidon boynu ve sele borusu :D Bu parçalarda hele hele ağırlık takıntın yoksa kesinlikle hafife kaçma. Yerinde olsam sele borusu be gidon boynunu Thomson Elite serisi ile değiştirirdim.
Güle güle kullan.

• Beğen
@Güney Tuncer

Yok Guven niye kiziyimki? Keske herkes senin gibi efendi,fevri olmayan, karsisindakini kucuk dusurmeyen sekilde yorum yapsa.

Evet jantlar Fulcrum RM 5, bayide taktirmistim, aldigim ilk parcaydi ve acemiligime geldi, ona bayide full liste fiati verdim, netten o fiata RM 3 alabilirdim. Buna ragmen bisikletimdeki bana en cok keyif veren parca diyebilirim Fulcrumlar icin, pedal cevirmeyi birakinca cok yuksek akis sesi var, cok hosuma gidiyor o ses. Bisiklete iki sene zorunlu masraflar disinda para harcamamaya karar verdim, iki sene sonra amortisorunden,jantina,frenlerden aktaricilarina kadar karbon bisiklet dusunuyorum.

Guzel yorumuna tesekkur ederim.

ozgur abi fsa bence bu bısıkletı senden arşivlemek iin satın alması lazım

fevkalade emegıne saglık allah kaa bela vermesın

• Beğen
Geri