Scudo Sports

29ers 2011 Specialized Stumpy Expert Carbon Evo R Tr'de Tek:)

Bu bisikleti görünce uzun zamandır nasıl bie bisiklet alsan diye kendime sorduğum sorunun cevabını buldum:işte bu dedim... Tabi biraz daha zamana ihtiyacım var.

Gerçekten çok hoş bir tasarıma ve görüntüye sahip. Performası ve sürüş deneyimine ilişkin paylaşımlarınızı istirham ediyoruz.

Güle güle kullanın...

• Beğen
Tepkiler: VOLKAN ÇELİK
Scudo
Hayırlı olsun.Kazasız,belasız köpek saldırısız bol sürüşler.Harika bir bisiklet.Kask da çok güzel,renk uyumu mükemmel.:)

• Beğen
@IbrhmAkgl

Aynısını alma başka modelini al:) şaka bir yana bu model türkieyede yok şuan özel sipariş verirseniz getiriyorlar. Sürüş ve perf deneyimine gelince 29" düz yolda giderken inanılmaz rahat oluyo acayip keyifli, sanki motorluyla gidiyosun hakkaten o derece:) bayır yukarı çıkarken bacaklarınıza biraz daha yük biniyo gibi ama aynı mesafeyi 26"lik bir bisikletle çıkarken daha fazla pedal çevirmeniz gerektiğinden daha az yoruyo uzun bayırlarda. Engebeli arazide girinti çıkıntıları daha iyi abzorbe ediyor, kesinlikle çok daha rahat hissediyorsunuz.
Yine de belli bir seviyeden sonra bütün bisikletler hemen hemen aynı gibi önemli olan kas gücü...

Bisikletiniz hayırlı olsun. Çok güzel bir makine.
Rublenin ve ön yaprağın diş sayılarını merak ettim. Ayrıca zinciri çaprazladığınız zaman sürtme sesi geliyor mu ?

• Beğen
amanınn.. süper bir makine, "special" bir bisiklet olmuş.. gerçi markasıda üzerinde specialized daha ne olsun.. ;) güle güle kullanın kaza yapmadan bol bol binin :D

• Beğen
vay vay vaaay zincire baaak tam reklamlık bisiklet :D

nefis ya akşam akşam gözüm gönlüm açıldı :)

• Beğen
Dostum tekrardan hayırlı olsun. Bisikleti kendi gözümle gördüğüm dokunduğum için fotoğraflarda SLR nin harika çekimleri daha çok dikkatimi çekti:=)
Kazasız belasız keyifli sürüşler.

• Beğen
bisiklet çok güzel, renk uyumu harika ama aynakol neden tek dişli?
hayırlı olsun güle güle pedallamanızı dilerim.

• Beğen
@Birol YILDIZ

Merhaba,

Ruble 11-36 dişli, ön yaprak 34 dişli, aynakol SRAM Carbon S-2200...çaprazda sürtme kesinlikle yok ve vites geçişleri şuana kdr kullandığım hiç bir bisiklette bu kdr hızlı ve sorunsuz olmamıştı...

• Beğen
Tepkiler: Birol YILDIZ
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Diğer dişlileri pek kullanmadığım için bu modeli seçmemde tek dişli olmasının büyük etkisi var, hem vites geçişleri daha hızlı hem de daha hafif...Yine de ileride istenirse yapraklar değiştirilebiliyor ben şuan ihtiyaç kesinlikle duymuyorum ama belki ileride aşağıda linkini verdiğim ikili xx yaprağı takabilirim...
(link)

Geri