Scudo Sports

29 mayıs -kartepe -8.tur flash -back

@A.Samet Topcuoglu

73 km yi üç saatte alınca artı tabi yaşlı vücud bu tempoya dayanamadı
üstüne öğlen sıcaklığı 32 derecede eğimi 9 olan rampalarda beni kavurmaya başlayınca sağ diz sinyal verdi ve tempom düştü
bu tempoyu düşürmemin semeresini bu gün alıyorum dizimde tek bir sorun yok
eğer zorlama yapsaydım işim bitmişti
her vakit söyleyeceğim ve tekrarlayacağım maraton uzun ve zorlu yollarda bisiklet kullanmak için gücümüzün balans ayarını iyi bilmeliyiz aksi takdirde o günki tur cehenneme döner ve ertesi gün ağrılarla kalkmakta çabası
kontrolsüz güç güç değildir
maraton bisikletçiliğinin altın anahtar sözüdür

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Off-road'un zevk çok ayrı abi, hele ki keşif yapıyorsak. Siz yeter ki ''hadi gidek'' deyin, ben işe gitmiyorsam istediğiniz yerde istediğiniz saatte dikilirim:)

@semir karabulut

helal semir özelden gene işi bitirmece underground olayları devamla vede gırla yalnız adapazarı treni ile gidersek büyük derbentte ineriz iş kolay büyük derbentten çok yakın zirve nitekim bu pazar gördün
bize çok vakit kalacak 3 .yol ayrımına kadar tahminimce 18 km var zirve 22 km 3. yol ayrımından zirveye tahminimce 4 km vardır esas olay keşfedilmemiş offroad cennetin yolları ayılar olabilir dedi kapıdaki bekçi silah götürmeliyiz altı patlar yada magnum
heheheheh

:D :D

@ömer başkıran

ömer dostum bu işi yeraltından bitiririz biz rock cıyız underground yer altı adamlarıyız gizemciyiz bize sessiz yerler, mekanik gürültüsü olmayan mekanlar dağ başları lazım ve bu mtb ler diğer adıyla panzerlerle işi bitiririz asfalt demek uygarlık demek bize ne uygarlığın yollarından kartepenin tepesine semir çıktığı vakit sinir oldu
antenler,
onlar bu tek dişi kalmış uygarlığın sembolü üstelik o vericiler radyosyon yayıyor konforlu yaşamın bedeli kanser olmak
bir gün bu çarpık uygarlığı inşallah doğa yutacak ve insan çıplak kalacak o vakit çok güleceğim ve avazım çıktığı kadar bağıracağım kral çıplak diye
bu çılgın tüketici uygarlığın artık bir sonu olmalı

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

Güzel bir tur olmuş, paylaşım için teşekkürler.

Kudret Abi'nin verdiği gaz ve mükemmel, krokili yol tarifi olmasa, hayatta çıkamazdım o zirveye. Kaybolur kalırdım. Kurtlar yerdi:D

semir karabulut

dostum bu mesajına teşekkür ederim
o gazı sana verdim çünki istedimki ilk kez 5 tenmuzda zirveye yolu bulamayınca azimle sırtladığım gibi bisikleti 800 metre bayır yukarı tırmanarak vericilerin oraya çıktım trekking tarzı oldu aldığım keyif inanılmazdı ve senin o keyfi alacağını biliyordum verdim gazı sana
kroki işe yaradı benim kafam cbs gibi oldu artık kartepede her yolu biliyorum suadiyeden çıkan yolu biliyorum otelin ordan zirveyi biliyorum ve daha çok pedalşöre o kartepede kılavuzluk yapacağım
benim soyadım kurtcebe yani senin anlayacağım ben cebimde binlerce kurdun ruhunu saklarım :D :D :D :D :D kurtlar kardeşimdir kurt benim için doğanın en kutsal hayvanıdır
evet harita olmasa idi kaybolma riskin olurdu sana yardımcı olmuşsam ne mutlu bana ben bu turda ekip lideri değildim sadece kılavuzluk yaptım sana 5. kez zirveyi aldım 3 kez es geçtim zirveyi görüp görmemek artık benim için önemli değil nedenini sen öfkeyle kustun evet o radyosyon yayan vericiler
şimdi artık zirve olmaz senle yaparsak 3. yol ayrımında soldan dalarak mechule gitmek

kudret abi öncelikle geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

ayaklarınıza sağlık biraz form yapayım sana eşlik ederim abi.

Büyük geçmiş olsun kudret abi. Daha dur sen bu yaşta yaşlanırsan bizim halimiz nolur kim bilir. Küçük çamlıca'da en dik yerden çıkarak antraman yapıyorum her akşam. Kalp atışarımın hızlanmasından dolayı şimdilik kendimi yetersiz görüyorum. Hadi hayırlısı bir gün bende kartepe'ye çıkarım inş. ;)

kudret abi güzel bir geziye imza atmışsınız..
brovo diyorum...
süpersiniz..
dizine dikkat et geçmiş olsun...
bizde sizinle aynı gün aynı saatlerde
o müthiş sıcağın altında korsan hasanla
uludağ zirve yaptık hala yorgunluk devam ediyor...

@Barış Özkan

dizi korudum dostum zorlamadım gölgede 32 derece idi 40 dereceyi gördü
şimdi kartepe olacaksa toplu şekilde adapazarı trenine binerek 06.00 da
büyük derbentte 07.30 oluruz
ordan toplam 46 km bunun 22 km si rampa iş daha kolay olur sıcaklarda gebzeden 73 km pedal basıp ondan sonra rampaya gelmek yorucu

@Kadir AYINTAP

sıcakta rampa gerçekten zor oluyor kadir dizde şu an bir şey yok
zorlamadım ve iyiyim cehennem bir sıcak vardı o gün sapancada

Ayağınıza sağlık güzel bir tur olmuş resim ve paylaşım için teşekkür ederim. :in: Kudret abi geçmiş olsun.

@Hasan Bahri Toros

ufak bir olaydı atlattım bu akşam bindim dizde bir şey yok
sağol hasan babo

:in: :in:

Kudret dostum geçmiş olsun.Dizine çok dikkat et.turunuz çok güzel ve keyifli.Senin rahatsızlığın belliki canını sıkmış.Ama her karede Kartepenin (Keltepenin) yayla havası çevre görüntüleri her sıkıntıya değer.Paylaşım için teşekkürler.Pedallarınıza gönlünüze sağlık:in: :in:

• Beğen
Tepkiler: semir karabulut
@kizak

teşekkür ederim malum artık eskisi gibi delikanlı değiliz bu yaşlı metabolizmayı yormamak gerekiyor dizim gayet iyi hafif yanma yapınca tempoyu düşürmenin bedelini dün akşam bindiğimde gördüm dizde sorun yok
evet canımı sıktı tabi ama semir dostumun zirveyi tek başına alması sıkıntımı unutturdu

Geri