Scudo Sports

29 jant mtb tavsiyesi

barison

Üye
Tepki
0
max 1600 liraya kadar, 29 inç, kitlenebilir maşalı dağ bisikleti tavsiyesi istiyorum. ikinci el düşünmüyorum. şimdiden teşekkürler.

Scudo
Trek MArlin serisine bakabilirsiniz.15.5 ve uzeri kadro boyunda 29 r kullaniyor.bu fiyata da sifirini bulabilirsiniz.( tabi trek belli bir fiyatin ustunde bisikletine ust duzey parcalar takan bir firma ama kadrolari cok iyidir)bu yuzden 1600 tl ye alacaginiz bisiklette altus ve altus alti set bulunur(trek vb taninmis markalarda)

salcano ng 550 HD ye beğendiniz bir maşayı ekleyerek bence ideal bir 29 mtb oluşturabilirsiniz.

Selam ben carraro big 929 u araştıruyurum kimse yazmamis ama güzel görünüyor 1500 tl şu an

trek marlin 7 var bende tavsiye ederim.Mükemmel sürüş keyfi alırsın.

26" dan 29"a gecen bir mtb kullanicisi olarak soyluyorum; kontrolu zor ve oldukca yorucu.En cok koyani yokuslari rahat bir sekilde cikarken duz yolda patlamam.Belki siz farkli bir sey istersiniz ama 27.5" (650B) lara bir bakin

Bende 29 sedona 920 var. Bence bozuk yollarda kontrolu zor gibi. Dengesi cabuk bozuluyor.

henüz test edemedik fakat uzun araştırma neticesinde Salcano NG350 29 HD ve 26 V siparişllerini verip heycanla beklemedeyiz.

Geri