Scudo Sports

29 Ekim Pazar Cumhuriyet etkinliği

@MersiLee
tabikide gelebilrsin ama en kısa zamanda kask almayı unutma,ilk once can guvenligi,konfor daha sonra dusunulebılır.

Scudo
hah iste ben de onu diyorum :D

MersiLee sen de acilen bir tayt, bir kask, bir cift de eldiven edin, pahali olmayan modelleri mevcut.. benden soylemesi :D sonra muhtelif yerlerinde buz torbalari ile dolasma :D

@acumur

@hdeveci

benimde aklımda asya yakası var aslında...
mesela beykoz da sabah kahvaltısı yapıp, sonra da anadolu kavağına gidebilir, dönüşüde sarıyer e geçip avrupa yakasından yapıp boğazın sağını-solunu dolaşmış olabiliriz...

buluşma noktaları:
avrupa yakası beşiktaş barbaros heykeli.
sonra motorla karşıya geçip üsküdar vapur iskelesi.

herkese uyarsa saat belirleyebiliriz...?

@hdeveci

Harun sen baya özlemişsin anlaşılan bisiklete binmeyi,bu ne böyle mukavemet turu gibi:) ...

Henüz kimseden ses çıkmadı bu arada.Bence direk Beşiktaş'tan Kavak yapalım,ordan sonra artık ayaklarımızın götürdüğü kadar gideriz.Belki vapurla;) Anadolu kavağına geçer tura ordan devam ederiz Bostancı istikametine doğru ..Tuzla açıkcası biraz fazla sapa gibi geldi benim kulağıma.

@Lütfü Çolak

Bak buda benim teklifimin ters istikameti olmuş.Bana uyar, biz geçeriz karşıya ,sizlerlede Üsküdar'da buluşuruz.

arkadaşlar anadolu yakası için 29 ekim Cumhuriyet bayramı etkiliği düzenleniyor mu?
anladığım kadarıyla avrupa yakası için bir etkinlik düzenlenmiş

inşallah geziniz istediğiniz gibi gerçekleşmiştir.sizleri buradan yürekten destekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
Geri