Scudo Sports

29 Ekim Pazar Cumhuriyet etkinliği

Selam Arkadaşlar...

Biz de bu etkinliğin Ankara'dan Polatlıya kadar olan kısmına eşlik etmek istiyoruz(Bayramın 1. günü olmasından dolayı bir aksilik çıkmazsa gelicez)

Ankar'dan katılacak olan arkadaşlara duyurulur. 23 Ekim satt 11:00'da
Anıtkabir'de buluşulacaktır. Bu arada konuya da açıklık getirelim. Herkes Polatlı'ya kadar gelmek zorunda değil. İsteyen Anıtkabir veya çevresinden de ayrılabilir. Önemli olan bayrağın teslim alındığı yerde kalabalık olmamız ve "bayram tatilinin tamamını bu işe harcayacak olan arkadaşlarımızı" iyi bir şekilde uğurlamamızdır. Kondüsyonuna güvenenler Polatlı'ya kadar ekibe katılıp geri dönebilirler...

ETKİNLİĞİN ROTASI : ; ; (10 kişilik bisikletli grup)

23 Ekim 2006 100 KM
Anıtkabir Temelli Polatlı Sivrihisar

24 Ekim 2006 90 KM
Sivrihisar Kaymaz Mahmudiye Seyitgazi
25 Ekim 2006 80 KM
Seyitgazi Dumlupınar
26 Ekim 2006 90 KM
Dumlupınar Banaz Uşak Güre
27 Ekim 2006 100KM
Güre Kula Salihli
28 Ekim 2006 90 KM
Salihli Ahmetli Turgutlu Kemalpaşa
29 Ekim 2006 60 KM
Kemalpaşa Belkahve Ege Park Cum. Meydanı

TOPLAM 620 KM

Scudo
lisede okurken 29 Ekimlerde Ümraniye'de yapılan kortejde yer alacak okulun tören takımına girmek için yırtınırdım Cumhuriyet'imizin bayramında önde yer alan Türk gençlerinden biri olmak için.
döküntü PJoe ve ben 29 Ekim'de elimiz kolumuz yerinde olduğu sürece Anadolu yakasında yapılacak olan tura, en azından bünyemizin kaldıracağı kısmına bayrağımızla katılacağımızı taahüt ederiz....

ya biraz garip gelebirlir belki ama ist anadolu yakası için mesela sabah saatlerinde bi yerde buluşulup şükrü saraçoğlu stadında bi bi konvoy geçişi için kadıköy belediyesiyle bir görüşülse (her cumhuriyet bayramında orda törenler oluo ve okullar geçiş yapıo) ordan da iskele meydanında ki kutlamalara katılınsa biraz uçtum farkındayım ama niye olmasın ?
:D
belki de ordan taksime geçilip avrupa yakasındaki bisikletçi arkadaşlarla da buluşulabilir
söyle bi hayal ettim de eğer gerçek olursa çok muhteşem bi gezi olur :D:D:D

ÖZELLİKLE ANKARA'DAKİ ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE DESTEĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. BULUŞMA TARİHİ OLARAK YANLIŞ BİLGİLENME VAR. PROGRAM AŞAĞIDAKİ GİBİDİR:
1. GÜN 22 Ekim 2006,Pazar Ankara Temelli Polatlı 77 KM
2. GÜN 23 Ekim 2006,Pazartesi Polatlı Sivrihisar ;Emirdağ 120 KM
3. GÜN 24 Ekim 2006,Salı Emirdağ Afyon ; 69 KM
4. GÜN 25 Ekim 2006,Çarşamba Afyon Dumlupınar ; 61 KM
5. GÜN 26 Ekim 2006,Perşembe Dumlupınar ; Uşak ; 61 KM
6. GÜN 27 Ekim 2006,Cuma Uşak ; Salihli ; 121 KM
7. GÜN 28 Ekim 2006,Cumartesi Salihli ; Kemalpaşa Belkahve 71 KM
TOPLAM 580 KM

ETKİNLİK TAKVİMİ :
20 EKİM CUMA;
BASIN TOPLANTISI, İZMİR FUARI LOZAN KAPISI
Saat: 11:00 Yerel ve ulusal basın-yayın organlarının katılımı ile düzenlenecek basın duyurusu.
21 EKİM CUMARTESİ;
İZMİR’DEN ANKARA’YA YOLCULUK. (Otobüs ile Ankara’ya doğru yola çıkılması.)
22 EKİM PAZAR;
ANITKABİR’DE YAPILACAK TÖRENLE ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN TÜRK BAYRAĞI VE ATATÜRK POSTERİNİN TESLİM ALINMASI. (Saat:11:00 Bisikletli grubun Bisiklet Sevenler Dernegi Ankara Şubesi ve etkinlige destek veren diger bisikletçilerle birlikte Anıtkabir’den Polatlı’ya doğru yola çıkması.)
23 EKİM PAZARTESİ;
EMİRDAĞ’A VARIŞ VE KAMP ETKİNLİKLERİ
24 EKİM SALI;
AFYON’A VARIŞ VE KAMP ETKİNLİKLERİ
25 EKİM ÇARŞAMBA;
DUMLUPINAR’A VARIŞ. ZAFER ANITI VE ŞEHİTLİĞİN ZİYARETİ
26 EKİM PERŞEMBE;
UŞAK’A VARIŞ VE KAMP ETKİNLİKLERİ.
27 EKİM CUMA;
SALİHLİ’YE VARIŞ VE KAMP ETKİNLİKLERİ
28 EKİM CUMARTESİ;
BELKAHVE SIRTLARINDA İZMİR’LE KUCAKLAŞMA VE BASININ DA BULUNACAĞI GENİŞ KAPSAMLI “CUMHURİYET’E ÇEVRİLEN PEDAL” PARTİSİ. (Bisikletli grubun Belkahve sırtlarında kamp kurması. İzciler, dağcılar ve kampa İzmir’den katılacak diğer sporcularla birlikte kamp ateşinin yakılması.)
29 EKİM PAZAR;
Belkahve’den Cumhuriyet Meydanı’na hareket. Türk bayrağı ve Atatürk posterinin törenle teslim edilmesi.

İrtibat bilgileri :
Bisiklet Sevenler Derneği İzmir Temsilcisi
Mustafa Karakuş
542 387 74 15
bilgi@izmirbsd.com
(link)

Arkadaşlar.. bu konuyu açan kişi olarak şunu söylemek istiyorum.

Etkinlik için yer ve saat soranlar var.. Ben turu organize etmiyorum sadece birlik ve çoşkuyu sağlamak için bu konuyu açtım. Zaten o gün mutlaka etkinlik olacaktır ve bizde ona katılırız diye düşünüyorum. Ama "yok olmaz" derseniz sizlerinde mutabık kaldığı bir noktada buluşabiliriz. İster hepimiz ister birey olarak mutlaka katılmaya çalışalım :)

ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum.
26 Mart Pazar günü başlayaz Yaz saati uygulaması, 29 Ekim Pazar günü saat 02.00´de, saatlerin bir saat geri alınmasıyla sona erecek.
(yani cumartesiyi pazar a bağlayan gece)

bilgilerinize...

@precipice

ramco oyle bılegım ıylesırse yok bisikleti yaptırırsam yok mazaret yok geleceksın bu kadar :)bilegin iylesir bisikletin olur ben senı biliyorum sen degilmisin bisikleti yapıp tekrar yanımıza gelen ,geleceksin anlamam :)

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
etkinlikle ilgili ufukta bir gelişme var mı?

sanırım yine biz 29 ekim de besiktas barbaros heykelinde saat 09 :00 da toplanıyoruz,bende kadıkoyden vapurla gececegım tabı vapura kadar yakacıktan kadıkoye gelecegım sanırım saat 07:00 gibi cıkarım yakacıktan,heralde 08:15 vapuru ıle besıktasa gecerız aksı bır toplanma yoksa.

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
besiktas barbaros heykeli miiii!!!

yahu ben de tam, harika, istanbulda oldugum surece gelirim hatta tempo cok yuksek olmaz ise annem de bisikleti ile katilir boyle bir etkinlige diyecektim..

hani anadolu yakasiydiii!!!???

ve gozunuzu seviim oyle sabah saat 7 medi!? yahu aksam ki kutlamaya daha koca gun olacak, hem sabah saatlerinde benim tansiyon yerlerde olur :D ben oyle pedal medal ceviremem :D

Zaten simdi bile ustumde bisiklet sortu burada kahvemle vakit olduruyorum ki biraz hareket edebilecek hale geleyim diye, saat 10 olmasina ragmen :p :D :D

hahahah ne diyeyimki sana :) saat 10 ve halaa kahve ve ayılmaya calısmak :) gelirsin sabah 8:15 kadıkoy-besiktas vapuruyla karsıya gecerız barbarosta bulusup devam ederız daha balık yenecek cunku oglen kavakta,tabı gıderken arada cay molaları :)acumur cok sever cayı malum :)neyse gelırsın(iz) abıcım anne de gelirse eminim tempodan yana sikayet etmez,cunkı dusuk tempoda olmakta turlarımız.saygıylarımla kalın.

• Beğen
Tepkiler: acumur
eheheh bakalim :) gerci benim performans ayni saatlerde ama ogleden sonrakilere yonelik oluyor giderek, baksaniza hdeveci beyciim, saat 16:03 daha yeni cikiyoruz disari :D bakarsiniz siz 8:15 sabah baslamissiniz, ben 8:15 aksam baslamisim :D

tamam tamam bir gunden birsey cikmaz, surune surune de olsa cikarim yataktan :D ne de olsa kavak balik falan gordum ayrintilara gizlenmis :D havada karada

:) Harun'cuğum çay seven sendin karıştırdın yine,ben kalamar seven arkadaştım :)

Bu arada 29 Ekim öncesi cuma günü bir ısınma performansından bahsediyorduk ne oldu o var mı bir gelişme? Olursa onuda Asya yakasında yaparız,diye teklif edeyim ben...

Ahmet'cigim siz bana yer diyin ben uyarım biliyorsun cay konusuna gelince sen istiyosun diye ben cay iciyordum :) saka saka ben tabikide caysız pedal basamıyorum belkide laz oldugum icindir :)
cuma sabah diyorum siz neye karar verirseniz bana uyar, yakası yapsak pazar gunu daha uzun bir tur olsa mesela ılk once anadolu yakası gecilse tuzlaya kadar sonra karsıya gecılıp kavakta balık muhabbetı ve evlere donus,sadece bir dusunce

:) :D @bikergrrl
hah iste boyle abicigim yaaa senide duyan sanki bisiklet kullanmaktan hoslanmayan biri sanacak:)bak ben taaaa nerelerden kalkıp gelıyom dostlarla birlikte paylasımlarda bulunalım dıye,cuma gunu sabahta gel derim ama sana bir gun bile fazla geliyor :) :D
saglıcakla kal gorusuruz biliyorumki cuma sabahıda kalkıp geleceksın :)

Daha formda bir haftalık bile olmamama rağmen 29 Ekime kadar bisiklet alımını hızlandırabilirsem (yerde uygunsa) bende sizlere katılmak isterim. Lakin benim kasktı, tayttı yok. Sivil gelebiliyoz demi :D

@hdeveci

hayiiiir yanlis anlasilmasin simdi!!! geceyarisi olsun sabaha kadar pedal basiim prob. yok.. yeter ki sabahin korunde kargalar kahvalti masasina oturmadan beni kaldirmayin, tum derdim o :D :D

geliriz geliriz bakariz kalkariz herhal :D

nasip kalkarsan gelirsin buna eminimde kalkabileceginden pek emin deglim :)

Geri