Scudo Sports

29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu olsun....

Mustafa Acar

Keep going...
Tepki
538
Başlangıç
1994—95
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
http://i1036.photobucket.com/albums/a443/mustiki212/images.jpg
Geçmişten geleceğe, olmuştan olmamışa kadar her milletin hatırlayacağı tarihi milletin, tüm olumsuzluklardan sıyrılarak kanla bedelini ödeyerek kazandığı zaferinin ve özgürlüğe olan inancı ve bağlılığı sayesinde, Ulu Önderimizin liderliğinde kurulan cumhuriyetimizin 88. Yıl Dönümü tüm bisiklet dostlarına kutlu olsun...

Scudo
Tüm güzel dileklerinize katılıyor ve Ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

Şehitler ölmez Vatan bölünmez!

• Beğen
Tepkiler: hakano
‎88.yılda bir ilk !
ATATÜRK ölüm döşeğinde iken iptal edilmedi !
ATATÜRK öldü iptal edilmedi !
İkinci dünya savaşında ve üçüncü ihtilal sırasında iptal edilmedi !
Kıbrıs savaşı sırasında iptal edilmedi !
1999’da 18.373 ölü ve 48.901 yaralı verdiğimiz Marmara depriminde iptal edilmedi!

.
.
.

Cumhuriyet'imizin kuruluşu "kutlu" olsun.

@Musa Sağol

Bunlar kutlama kelimesini özellikle vurguluyor,sanki yılbaşı kutlamasıymış gibi...
Şehitleri anmayı sanki sazlı sözlü yapıyoruz da...Neyse,düşündükçe sinirleniyorum...

Herkesin Cumhuriyet bayramını kutlarım,nice 88 yıllara...

• Beğen
@Okan Örs
Bizim veya benim bir adım var ayrıca ben hayatım da daha yılbaşı kutlaması yapmış biri değilim.Bir de orada ki kutlama Cumhuriyetimizin 88. yılını kutlayamadığımız için kullanılmış vurgulamadır.

Tabi herkesin kutlama anlayışı da farklı !

Yaşasın Bayrağımız,Vatanımız ,Milletimiz,Cumhuriyetimiz.

• Beğen
@Musa Sağol

Beni siz yanlış anladınız herhalde.Ben 'bunlar' kelimesiyle sizi kastetmedim ki:(
Aksine sizin mesajınızı desteklemek için yazdım ve dikkat ettiyseniz teşekkür de ettim.
Ben şimdi bisikletli kutlamamız için bağdat caddesine bayrağımla katılmaya gidiyorum zaten:)

Sağlıcakla kalın...

Cumhuriyet'ine sahip cikan herkesin Cumhuriyet Bayrami kutlu olsun...

@Musa Sağol

Arayana bahane cok...
Bizler Kadikoy'luler olarak, yine cok buyuk bir cosku ve insan seli icinde, Cumhuriyet'imizin kurulus ve yildonumunu kutladik.

her şey vatanın varsa vardır, yoksa var olduğunu kanıtlayacak en küçük bir işaretin bile olmaz

Geri