Scudo Sports

29 Ağustos Cumartesi - GOPedal İftar

Scudo
vallahi ne güzel işler çıkarıyorsunuz.biz arkadaşlarımızla geziler yapıyorduk (küçük çaplı)taa ki ramazana kadar...zaten ramazan ayından 1 ay kadar önce kayseriye gitme durumum oldu hepten kaldık.ama bir iftar gezisi düşünüyorum.Allah bizede sizler gibi güzel şeyleri başarmaya muvaffak eylesin inşallah :)

Arkadaşlar süper bir geceydi gerçekte..03:10 da eve geldim..yemek yedim sahur niyetine yattım..Gece için cengiz abiye,bülent abiye,serdar abiye,ahmet abiye,ibrahim kardeşime,hasan kardeşime sonsuz teşekkürlerimi sunarım..Küçük kazalarımız oldu..Onlarda olacaktır zaten..Bizler için tecrübe oldu..Herşey için teşekkürler arkadaşlar...Birdahaki gezide aynı tayfayı istiyorum :)

Akşam çok keyifli bir iftar ardındanda çok güzel bir tur yaptık 75 km yol yaptık çok eylendik sarıyerde gece yemeğimizi yedik :D iftardan arta kalanları süpürdük katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkürler özellikle cengiz abime ekstra teşekkür ederim kaza yapmasına rağmen ortaköyden sonra çantamı taşıdı sonra bende küçük bir kaza yaşadım ama kazalar bile keyfimizi kaçırmaya yetmedi kabataşta aramıza katılan kimliği belirsiz hacı abide :D gecenin ekstrasıydı katılmayan arkadaşlar baya bişey kaçırdı resimler akşama bu başlıkta cengiz abimin mükemmel fotolarını bekleyin bizi izlemeye devam edin saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Türkölmez
herkes gerçekten çok iyiydi
süper bi gece geçirdik
iftara yetişemesemde
o kadar yolu tek başıma gelmek biraz sıkıcıydı ama
sonu çok güzel oldu
daha komplike organizasyonlar yapacağız inşallah

kazalarıda kafanıza takmayın benim kadar düşme tecrübeli olanınız yoktur herhalde ama

mühim olan azmi kaybetmemek
her düşmemde daha azimle bisiklet kullandıım ve kullanııyorum

bol bol yol yapacağız inşallah hep beraber

bu arada herkese çok çok teşekkür ederim...

bu arada o aramıza katılan hacı abi allah razı olsun beni eve(sultançiftliğine) kadar bıraktı

adam dış görünüşte basit biri gibi duruyor ama

adam boşuna demiyor yarışlar akatılacam diye

adam bisikletle İRAN a gitmiş

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
valla yeni kalktım daha tekrar gidiyorum sultahmete bu sefer yaya olarak annemle :)

merhaba dostlar çok süper bir tur oldu gerçekten herkezin ismini tek tek yazmaya gerek varmı bilmiyorum sultan ahmetteki iftar dan başlayalım harikaydı
bir çiftle tanıştık biz onlara börek verdik onlarda biz<e meyve tatlı sundular bir sohbettir başladı ortam harika anlatamam binlerce insan aynı anda iftar açtı
oradaki manevi hava bir başkaydı katılan tüm arkadaşlar o havayı yaşadılar
gelemeyenler üzülsün diyorum sonra boğazın o müthiş havası ve manzarası
inanılmaz sonra benim uçmaya çalıştığım bir boğaz manzarası vardı hazerfen çelebi gibi tel bariyerlerin üstüne yargısızdı düşürdük yere tabi ortam harika
baktık önemli bir şey yok bir kaç büyük morluk hariç biraz mola ve yola devam
baltalimanı tarabya derken sarıyere vardık bir kahkaha bir eğlence yemeklere devam tabi iftardan arta kalanlar bitirdik sodalar sular seler gibi gidiyor
sohbet harika fotolar çekildik akşama yüklenir siteye o sırada ahmette tek başına geldi yetişti ahmette böreklerden nasibini aldı ne varsa gitti kalanlar balıklara yem oldu ve dönüş yolu başladı her kez bir harika teksıra dönüşe geçtik hiç durmadan eminönüne kadar bir de serdar dostum ufak bir kayma
yaşamış eminonünde asfaltta yağ var ötöbüsler devamlı aldığı bir viraj var orası buz pisti gibi arkadan geliyordum uyarmayı unuttuk seradarım kaymış
ama önemli bir şey yok yola devam ve gecenin sonu herkez tek tek dağıldı evlerine vedalaşmalar harikaydı bisiklet sevdası bir harika

• Beğen
Tepkiler: Hasan Topcan
dediğim kadar varmış fotograf makinan gece çekimi iyi yapamıyorr :)

hey maşallah ya makina olmasaydı nasıl olurdu gezimizin görselliği güzelim forma da gitti omuzdan dikilir ne yapalım serdarcım eline sağlık güzel resimler fakat
baya bir kilolu gösteriyor makina harbiden yoksa banamı öyle geldi ???????
kimseden ses yok haydin yeni turlara

• Beğen
abi kilolu makinemi gösteriyo yoksa öylemi gözüküyorsun bilmiyorum :D sağ taraftan resmi büyüt deyip kopyalarsan resmi orijinal boyutuyla kopyalayabilirsin..

• Beğen
Geziniz harika olmuş. Ramazandan sonra bir Belgrat turunda görüşmek dileğiyle. Bu arada fotolarda harika

• Beğen
Geri