Arkadaşlar (link) linkinde duyurduğumuz; 29.03.2006 Geleneksel Çarşamba Gecesi Turunu gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bende sadece sohpet bölümünün fotoları var. Diğerleri Behçet te ve Alper de.
Memet ben saaa dedim Michelin al diye !....
Ama sen gittin başka lastik taktın neyse ki bu akşam patlamamış lastiğin.
Şaka bi yana seyahatte olmasam bende gelecektim emektar bisikletim ile.
Fotografında çok güzel gülmüşsün fakat Tuğrul ağabinin yanına oturma bi daha.
Yanında yavrusu gibi kalmışsın !..
Sevgili Tuğrul ağabim.
Haftaya İstanbuldayım, ölmezsek kesin gelicem ...
Pembe emektarla olmaz.Onun yeri ayrı ( O sadece kısrak gibi kullanılır )
Ama sizle binmek için aldığım sarı yiğenimle gelicem ( O da güzeldir )
Herşeyden önemlisi sizle beraber olmak iyi olucak ( O ayrı )
Dostlarım dün akşam eve geç geldim ve acayip bir yorgunluk vardı. Bu yüzden aranıza katılamadım. Havada çok güzeldi içimde gitmedi değil hani. Darısı hafta sonuna inşallah diyorum. Çok güzel bir tur olmuş. Sevdiğim insanlar yine bir aradaymış. Hele hele Alper ile Selim Abi'nin romantik bir ortamda çektirdiği resim süper olmuş bittim walla. Bu ortamın hazırlanmasında Behçet'in parmağı var gibi geliyor bana heheheheh.
Neye inanmıyım abi.. İşte herşey ortada.. Hamburgerler, patates ve büyük boy içecek..
Abi resimlerde ne şekle sokmuşlar seni, yazık kardeşime be.. Ama süper olmuş ne diyim, alemsiniz işte Ne şekil olursa olsun karizman hep tam Behçet.. Çoook güzel olmuşsun böyle de.. Süper eğlenceli resimler.. Saygılar
Allah razı olsun kardeşim benim de abi o kadar para verdin bisiklet aldın katılıcam dedin Çarşamba gecelerine daha siftah göremedik onu diyorum heheheheheh Şaka bi yana gelde hem gezelim hemide muhabbet edip gülelim...