Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

" 28 Kasım " Pazar....B.Ada Ekşııın (:

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.653
Selam Grup,

Yine Keyifli bir Kis Gezisi olmasi dileklerim ile...Bu Organizasyonumuz mevsim sonu olmasi dolayisi ile Ada da daha rahat pedal basacagimiz, Dostluk ve arkadasliklarimizi pekistirecegimiz,tabiatın güzelliğini duyumsayacagimiz bir tur olacaktir.Arzu eden,bu coskuya katilmak isteyenlere duyurulurrr.

Etkinlik Tarihi : 28 Kasım Pazar

Bulusma Yerleri : Kabataş - Kadıköy - Bostancı

Bulusma Saatleri : 08:50 - 09:15 - 09:30

Vapur Saatleri : Kabatas-Kadikoy-B.Ada 09:10-09:30 -10:40 / Bostancı-B.Ada 09:45-10:20

Parkur : B.Ada

Program : Adaya ilk once Bostancı grubumuz ulasacagi icin,Kabatas'dan gelen grup arkadaslarimizi bekleyene kadar pedal basiyoruzzz...Onlarin Adaya ulastigi haberini alinca bulusarak pedala devam ediyoruz...

12:00 - 13:00 arasi yemek ve ihtiyac molasi verdikten sonra:D ,arzu edildigi olcude pedal basarak donusumuzu gerceklestiriyoruzz:winkenlux

Surus Hizi : Yardimlasma,Dayanisma ve Grup Disiplini icinde pedal basilacaktir.

Ayni Duygu ve Heyecani Paylasan.............Tum Spor ve Pedalseverleri
Gezimize bekleriz;) .......sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedalli Gunler "

Not : Tum Etkinliklerimizde eldiven ÖNEMLİ...KASK hayati ve mecburidir...KASK ı olmayan ya da temin edemeyenler lütfen irtibat kurunuz(yagmurluk,ic lastik,aydinlatici vss) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.Ayrica bisiklet kiralama imkanimiz da bulunmaktadir.

Complete
Sports*-Man
0533 263 21 69

Scudo
Hava bozuk olmazsa (tahmin sitelerine göre büyük olasılıkla açık olacak) geleceğim.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

Weather Underground
Pazar
Az Bulutlu. Yüksek: 18 °C . Rüzgar GGD 10 KM/S

AccuWeather(link)
Sunday 11/28/2010
Sun through high clouds and warm
High Temperature: 20°C
RealFeel: 19°C

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Değerli Pedalsever arkadaşlar,dostlarım...

Sabah buluşma noktalarımızda görüşmek dileğiyle.Gezimize göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyet için teşekkürler;) ....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

İrt : 0533 263 21 69

Ankaradan selamlar.Hepinize hayırlı geziler :)

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Güzel bir gezi oldu. Hasan ile birlikte guruptan ayrılıp Ayayorgiye çıktık. Bu Ayayorgiye ilk çıkışımdı ve kısmet bisiklet ile çıkmakmış. 1 km lik yokuş oldukça dik olmasının yanında çokta keyifli. Katılan arkadaşlara teşekkür ederim.

Ayayorgi ye cıkmak gercekten cok zormuş. 3 kere durup 15-20 saniye kadar nefes aldım . Yarısından sonra hem nefes hem bacak olarak cok zorluyor insanı . Bu arada Orhan abiyi muthiş performansından dolayı tebrik ediyorum. O inanılmaz yokuşu uçarak cıktı...:)

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@Hasan Akyürek

Hasancığım bende seni azminden ve sonunda başarmandan dolayı tebrik ediyorum. Şimdiye kadar karşılaştığım ender diklikteki yokuşlardan birisiydi. Başlangıçta nefesini duyuyordum. Zannedersem yokuşun yarısından sonra nefesin duyulmaz oldu. Tepeye yaklaştığımda bir ara arkama baktığımda seni göremedim. Tam senden umudu kesmiş dönmeye hazırlanıyordum ki geldiğini gördüm ve çok mutlu oldum. Önemli olan yılmadan mücadele edip başarmak ve yaptığın işten zevk almaktır. İnmek çıkmaktan daha zor geldi bana nedense. :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Akyürek
Geri