S Sait Hasançufadaroğlu Aktif Üye Kayıt 25 Eylül 2009 Mesaj 134 Tepki 173 Şehir Balıkesir Havran 2 Mart 2011 #1 Merhaba arkadaşlar Balıkesir Edremit Kazdağlarına sarıkız zirve faaliyeti yaptık.Fotoğraflarını sizlerle paylaşmak istedim.Herkese selamlar (link) (link) zirveye adım adım Tepkiler: Nuri Kongur, Levent_K ve Hakan Eşme
Merhaba arkadaşlar Balıkesir Edremit Kazdağlarına sarıkız zirve faaliyeti yaptık.Fotoğraflarını sizlerle paylaşmak istedim.Herkese selamlar (link) (link) zirveye adım adım
Hakan Eşme Forum Bağımlısı Kayıt 27 Şubat 2008 Mesaj 1.725 Tepki 5.753 Yaş 58 Şehir Keşan İsim Hakan EŞME Başlangıç 1989—90 Bisiklet Geotech Bisiklet türü Dağ bisikleti 2 Mart 2011 #2 Tebrikler arkadaşlar. Daha fotoğraf yok muydu? Sarıkız beyaz örtülere bürünmüş, harikadır orada olmak... Tepkiler: Sait Hasançufadaroğlu
Tebrikler arkadaşlar. Daha fotoğraf yok muydu? Sarıkız beyaz örtülere bürünmüş, harikadır orada olmak...
M.Burak KARADAĞ Forum Bağımlısı Kayıt 22 Eylül 2010 Mesaj 2.643 Tepki 1.865 Yaş 31 Şehir İstanbul, tatil dönemlerinde Ankara Bisiklet Carraro 2 Mart 2011 #3 Evet SAİT abi resimler biraz az değilmi. Keşke biraz daha resim olsaydı. Gerçi yaş 42 amca demem lazım ama,bu yaşta dağcılıkla uğraşan bir insanın ruhu genç olsa gerek Tepkiler: Sait Hasançufadaroğlu
Evet SAİT abi resimler biraz az değilmi. Keşke biraz daha resim olsaydı. Gerçi yaş 42 amca demem lazım ama,bu yaşta dağcılıkla uğraşan bir insanın ruhu genç olsa gerek
S Sait Hasançufadaroğlu Aktif Üye Kayıt 25 Eylül 2009 Mesaj 134 Tepki 173 Şehir Balıkesir Havran 3 Mart 2011 #4 Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar bir sonraki faaliyette daha fazla fotoğrafla birlikte olucaz işallah Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar bir sonraki faaliyette daha fazla fotoğrafla birlikte olucaz işallah
M.Burak KARADAĞ Forum Bağımlısı Kayıt 22 Eylül 2010 Mesaj 2.643 Tepki 1.865 Yaş 31 Şehir İstanbul, tatil dönemlerinde Ankara Bisiklet Carraro 3 Mart 2011 #5 Eyvallah abi