Scudo Sports

27 Mart Pazar Yalova tarafı Mangallı Süpriz Tur.

Scudo
@kerem seckin

Nasıl istersen. O zaman dönüşü 19:30 ile yapalım. Tabi sende Yenikapıdan geleceksen.

abi ben pendik yalova yapmayi planliyorum 19 da yalovadan pendik var
kesin gidiliyor degil mi konunun sahibinden ses yok

Silivri turunu ne zaman yapacaksın Orhan abi? Çıkış saati uyarsa gelebilirim.

@kerem seckin

Konunun sahibini bilmem ama ben kesin gidiyorum. :) Şaka bir yana İhsan gideceğiz dediyse kesinlikle gider. Gidiyoruz diye insanları seslendirip son anda vazgeçmez. Yenikapı Yalova sabah 8.30 dönüş 19.30 olarak biletlerimi aldım.

@Kaşif

Önümüzdeki haftadan itibaren havanın güzel olduğu her hafta sonu taraflarda olacağım. O yörede oturan arkadaşlarla konuşup sana haber veririm.

super o halde yarın biz de ihsan abilerle 9.30 da pendikten çıkacağız.
orhan abi sen kaçta yalovaya varmış oluyorsun ?
bizimki pendikten 45 dakika sürüyormuş.

bu arada kaç kişi olacağız onu da bilebilsek ne güzel olurdu.
kalabalıkta daha güzel oluyor bu iş :)

Yenikapı Yalova 1 saat civarı en geç 9:45 te Yalovadan olurum.

@Orhan Kılıç
..yok yaa öyle değil sen programı,güzergahı belirle demek istedim.Ben pedalı üste çektim basmaya hazır..

Uzun bir aradan sonra bir tura katıldım. Katılım umduğumdan fazlaydı. Uzun zamandır görmediğim dostlarımla ve arkadaşlarımla tekrar bir araya geldik, daha önce tanıdığım ama hiç birlikte pedal çevirmediğim arkadaşlarla birlikte bisiklet sürdüm, yen, tanıştıklarım oldu.
Mevsim nedeni ile yollar nispeten boştu ama yazın sıcağında bu yol hiç çekilmez, şimdi bu kadar gelen olduğuna göre yazın adım atacak yer kalmaz. Tek şikayetim yol çok kısaydı dişimin kovuğuna gitmedi. Bu geziye katılıp güzel bir gün geçirmemde katkısı olan her kese teşekkür ederim.

Selam Arkadaşlar..

Hafta içi sürekli bilgisayarla haşırneşir olduğumdam haftasonu açmak aklıma bile gelmiyor.Bazı sorulara cevap veremediğim için kusura bakmayın.Yanlız Sağolsun Orhan benim yerime cevapları vermiş.Düzenlediğim turlarda çok büyük bir aksilk ve hava muhalefeti olmadığı müddedce buluşma noktasına mutlaka gelirim gelenlerlede turumuzu yaparız veya ortak bir kararla rotamızı yeniler ve turumuzu gerçekleştiririz.
Bu pazar turumuza katılan tüm arkadaşlarımı gösterdikleri perfermans sabır neşe üst düzey yardımlaşma için kutlarım.Katılım sayısının tahminimin üstünde olmasıda ayrıca beni cok gururlandırmıştır.
Sevgilerimle,sağlıklı ve bol pedallı günler dilerim.

@Kanat Yelken

Abi bizde bu hafta İznik yaptık önümüzdeki haftalarda su düşen olabilir ,
tur hakkında biraz detay ve foto alabilirmiyiz???

@Raif Korkmaz

Yol fazla uzun değil yalnız Çınarcık yol ayrımından Termal, Su Düşen yönüne saptıktan sonra rampalar başlıyor. Hoca Üveyz köyünde 7 km yolumuz kaldığını öylediler ve bunun tamamı çıkış değil. 2 çıkış 1 iniş yapıyorsunuz. Dönüşte indiğimiz rampanın çıktıklarımıza göre daha az eğimli olduğunu fark ettim. Yüksek vitesle çok rahat çıkılabiliyor. Fotoğrafları facebook a yükledim. Akşam da buraya yüklemek için çalışacağım. 19.30 feribotu ile dönerseniz rahatlıkla hem yemeğinizi yersiniz hem dinlenip eğlenirsiniz. Topçulardan dönerseniz o zaman hiç sorun yok. İyi eğlenceler.

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
Geri