27 mart pazar gezisinden bir anektot !!!

Barbaros

Forum Demirbaşı
Tepki
193
Hoşuma gittiği için yazıyorum, o kendini bilir sen olmasan biz napıcaz :D
:)

Pazar günü yaklaşık 13 kişilik bir grup olarak (Ki içimizde teeee beşiktaşın ilerisinden gelen bayan arkadaşlarımızda olmak üzere)

Caddebostan - Pendik gezisi yaptık.

Sahil yolundayken bisikleti ile tek gezen orta yaş bir bayan vardı. Bizim grubumuza böyle yoldan gezerken tanıştığımız ve kattığımız çok kişi vardır.

İçimizden bir arkadaş ta belki katılmak ister diye yanına gitti, bende biraz uzaktan dinliyorum özetle direkt aşağıdaki konuşma geçti :

Arkadaşımız : "Merhaba. Bizim grubumuza katılmak istermisiniz. Pendiğe doğru devam ediyoruz. Belki kahvaltı molasıda olacak"

Sahildeki bayan : "Grubunuzun eğitim seviyesi nedir? " :):)

Arkadaşımız: "Efendim burdakilerin hepsi çaycı !!!"

Ve ben gülmekten koparken zor bisiklet sürmeme rağmen arkasında dumur olmuş bir bayan bırakan ve çoooktan uzamış durumda olan arkadaşımıza yetişmeye çalışıyordum....

Zuhahahahahaha :)

İlahi kardeş...

• Beğen
Tepkiler: ismailofli
Scudo

Admin

Yönetim Kurulu
Tepki
2.898
huhahahaa:D
çaycılar konfederasyonu sahil yolunda:D

exodos

Aktif Üye
Tepki
9
evet çaycıyız ulen ne adamlar var yaaa.. Kendini beğenmiş süper ultra ........ neyse açmayacam ağzımı.. Çaycı olsak ne olacak ama biz grup halinde gezebiliyoruz, sen tek başına takıl.. Yaşın itibariyle salmışsın zaten herşeyi... Uyuz.. iyi ki de gelmemiş :D her ne kadar orada olmasam da sinir oldum yaf... Dava açalım.... euheuehuehe

hhtatar

Daimi Üye
Tepki
102
Doğru söze ne denir?
Kaç defa dedim; "açık büfe kahvaltı ve sınırsız çay" olayını fazla abartmayalım diye.. :)

BsoD

Üye
Tepki
10
koptum ehehe...çok iyi yapıştırmışsınız...hayret birşey ya..