Scudo Sports

27 Haziran 2005

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
İşten dönerken Murat bana eşlik etti .

Pendik tende Fatih'le buluşup Bostancıya geldik.

Avşar Cafe'deki resimlerimizi sunuyorum.

Selamlar

Scudo
abi ellerine sağlık resimler ve köfte-pilav-fanta üçlüsü için teşekkürler.:)mis gibi bir akşamdı..her ne kadar dönüşte gebze yolu biraz kassa da:)

Fatih abi güzel sohbetin ve bizlere eşlik edişine çok teşekkürler.

eskiden pekte fotojenik olmadığımı düşünürken Tuğrul abinin yeni Canon`u bu fikrimi altüst etti..:)

Tuğrul'cum valla ellerine sağlık. Çok iyi çekmişssin fotoğrafları. Akşamüstü yaptığımız güzel sürüş için sana ve Murat'a gerçekten teşekkürler. Sayenizde güneşin batışını, o güzel manzarayı kaçırmamış oldum. Sizin tatlı sohbetinizi de tabiki... :p

Sevgilerimle

MFG(+)

Sizlerin dostluğundan ve arkadaşlığınızdan güzel çıkmış resimler.

Güzel insanlar güzel resim verir. :)

Selamlar

Yav kardeşim,ev taşıdığımızdan dolayı bisiklete binemiyoruz diye niye pisikolojik baskı yapıyorsunuzki adama ..... :boese157:

Eyvallah abilerin abisi ..o senin kendi güzelliğin.

Behçet abi görüşemedik ne zamandır..Ev taşıma işlerinde yardımcı olamadık kusura bakma..biliyorsun ben de aynı durumdayım..sana kolaylıklar diliyorum..

Ben de güzelim! :cool:

Ben de taşınıcam, evi topluyom! :(

Böyle resimleri -içinde ben olmadan- görünce de hasetten hop hop hopluyom. :boese157:

ohh allah muhabbettinizi arttırsın, valla bende makineyi alıp gezeyim diyorum oun iin extra sırt çantası veya taşıyıcı zımbırtı gerekir :)
bu akşam tekrarı varsa gelirim, yarın akşam halk günü zaten turdayız :)

yarın akşam bende varım arkadaşlar :D İlk defa yarın ki gezinize yol bisikletimle gelecem bakalım nasıl olacak ki ne :D benim ışığım var ama

valla iyi bi akşam üstü gezisi olmuş gibi...ki öylede olmuş...:D:D

Geri