Scudo Sports

27 aralık kayış dağı ormanı hem piknik hem offroad

Scudo
gidiş
bostancı-çekmeköy-fatih cad.-çeçenistan -mehmet akif-cumhuriyetcad-yeniriva yolundan riva beykoz yoluna
akbaba köyü yolu-akbaba cad-karakulakcaddesinden anadolu fener yolu ve poyraz hehehehhhh

2- cem-
3-şeko
4-korsan hasan
5- sado -bir baktık oda gelmiş

Dikkat eden var mı hafta içi ben ofiste sıkıntıdan boğulurken dışarıda güneş cirit atıyor.

Ne zaman ki haftasonu geldi yağmur başlıyor. Bu hep böyle.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@G. Akpınar

görkem sana iyi geceler yarın gelmeye çalış eğer gelirsen seni bp nin önünden saat 08.30 da alırız bir de gece yarılarına kadar oturma uykunu tam al derim
yarın yağmur yok sadece bir çiseleyecek saat 10.00 da ondan sonra akşama kadar yağmur yok hava kapalı ve 17 derece bilgin olsun

Kudret abi yarın bisiklet almaya gideceğim. O bisikleti aldıktan sonra daha çok aranızda olacağım.

Biliyorum accu weather 'ın her saatine baktım.

Bugününüz nasıl geçti ?

@G. Akpınar

bu mesajı yazdığın vakit ben uykuya çekilmiştim uyku saatlerine dikkat etmezsen vucudunun direnci düşer saat 01.01 de yazmışsın mesajı ben her gece saat yarımda yatarım
dün ben tek olarak bağdat caddesinde dolaştım hava çok güzel ve iılıktı cadde de çok sıkı bir konser vardı sambacılar iyi takıldılar bağdat caddesi rioya döndü

Günaydın Grup,

Devlet Meteoroloji Sitesi öğleden sonra yağmur diyoooo:) AccuWeather 1 ara yağmur sonra akşam 21:00 e kadar hava açık diyoooo:rolleyes:

Bakalııııım hangisi doğru çıkcaaaak:D :p :D

08:00 de yolda olucam İnşallah....Üsküdar'da görüşmek üzere dostlarım

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@kudu

Dün ben 22.30'da hala Leventteydim.(Bisikletle gitmiştim Aktif Pedal'da kutlama vardı) Deli gibi yağmur yağıyordu. Beşiktaş'a indim. Motorla üsküdara geçtim, ordan Kadıköye ve ordan Umraniyeye. Ancak geldim. Yani daha erken eve gelme ve yatma şansım yoktu. Ben de sevmiyorum uykusuz kalmayı. Ama zaten bugün geç kalktım. Ogleden sonra 2. el bisikletimi aldım ve artık hazırım off-road'a. :)

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@G. Akpınar

helalllllllllllllllll

hehhehehhheheyyyyyyyyyttttttttttttttttt

3 ocak aydos çamur

Geri