Scudo Sports

27,5 dış lastik önerisi

Yıldıray55

Aktif Üye
Tepki
167
İsim
Yıldıray YILDIZ
Bisiklet
Diğer
Bende 27,5 jant var ve 27,5 lastik arıyordum ve aşağıda ki linde tam benim düldüle göre bir teker buldum ve tanıdığım bir bisikletçi bana; bu teker ince sana yaramaz, senin bisiklete gitmez gibi şeyler söyledi, siz ne düşünürsünüz...
(link)

Scudo
Linkini verdiğiniz lastik tur ve trekking için. Yani toprak ve mıcırlı dahil her türlü yol ve düzgün arazi için tasarlanmış. Bisikletinizin türünü bilmediğimiz için yorum yapmak biraz zor. Bisikletiniz downhill tarzı ise, arkadaşınız doğru söylemiş. Ancak, çoğunlukla asfaltta kullanılan bir XC bisikletiniz varsa çok uygun olacaktır.

Bu arada, baktığınız lastiğin genişliği 1,65" yani 42mm, ince sayılmaz.

Aşağıdaki videodaki gibi kullanmıyorsanız ve birinci önceliğiniz patlak koruma ise uygundur.

@Murat B.
Yok abicim nerdeeee... İşe gidip gelirken kullanıyorum asfalt yalıyo tekerler...

Bianchi 9027 27.5x2.10 ölçülerde, sizin linkini paylaştığınız lastik 27.5x1.65, bisikletin üzerindeki lastiğin orjinal ölçülerinde istiyorsanız bence de ince olur. Ben de 27.5x2.10 için yedek dış lastik bakıyorum ama 27.5" ölçü Türkiyede yeni olduğundan bulmak biraz zor imiş

@economistic
Evet ara ölçü olduğundan şimdilik bulmak zor, ama ben bisikletin üzerindeki lastiklerin aynısından istemiyorum. Yolda akıcı olması için şehir bisikleti tarzında bir lastiğe sahip olsun diyorum...;)

Yıldıray Merhaba,
Benim bisikletimde 27,5 ölcüye sahip. İlk basta zorlandım. Ancak arastırdım, 26x1 1/2 ölcü lastikler bizim ölcüye uyuyor. Eski yol bisikleti ölcüleri ile aynı. Lastikleri cok uygun fiyata buldum. Ancak biraz kilom olduğu icin aldım ama takmadım. 2.10 lastiklerle devam ediyorum

Bol bol ic lastik al. Yanında mutlaka bir adette olsa bulunsun.

İşe gidip gelme, şehir içi turlar ve ufak tefek tiprak yol sürüşleri için linkini paylaştığınız lastik gayet mantıklı. Patlak koruması da oldukça iyi. Bence maddiyat da sorun değilse direk alın, keyifle kullanın.

Fakat şu da var, bu lastikler Türkiye'de pahalı. Bike-components.de sitesinde 2 Schwalbe Maraton Performance Green Guard lastik + Kargo 43 küsür Euro. Gümrüge takilma vs sorunu da yok. Bence oradan sipariş edin

• Beğen
Tepkiler: emrdrskn
@bkarakas Dostum tavsiyen için sana çok teşekkür ederim. Araştıracağım emin ol.
Görüşürüz.

@Ahmet Faruk Eğit hocam ben sizin bahsettiğiniz siteye "bike compenant" girip üye oldum lastiklerin bedeli 43.43€ fakat tam almak üzereyken ab ülkesi olmadiğimizdan bu bedel dişinda gümrük vb.ek gelirlere tabi olabilir mesajini görünce vazgeçtim.Size bu fiyattan başka bir ücret olmamiş yukarda açiklamişsiniz ama ben birdaha sormak istedim

@emrdrskn

Gümrük mevzuatlari ülkeden ülkeye değişebiliyor. Adamlar kisaca, biz 43 euroya yollariz, ülkenizde ekstra vergi varsa bizi baglamaz diyor. Bizim mevzaut da 75 euro altina vergi yok diyor. İçiniz rahat olsun, başka bir masraf yok

• Beğen
Tepkiler: emrdrskn
Geri