Scudo Sports

27.09.2009 uluslararası Gaziantep dağ bisiklet yarışı Dülük Baba mesir yeri

berkayım çadır olanağı mümkün lavabo ve su mevcut hatta parkurun içine bile kurabilirsiniz.
gel gelelimki yemek sıkıntısı olur yarışcı arkadaşlarım orada yiyeceğini merkezden alması gerek en yakın bim 17dk iniş olduğu için parkura geri dönmesi için yarım saati gider
gaziantep üniversitesi uygulama otelini ayarlayacaktım. görüşmelerimiz olumsuz sürdüğü için olmadı.
ama baya bi büyük organizasyon olacaktır.
gelen arkadşlarım için yardımcı olurum herşey için

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Scudo
bende gerçekten gelmek isterdim g.antepe ama ne yazıkki gelemicem bu arada antepli sporcularla kafa kafaya gelmeyi çok isterdim ama :D:D dua etsinler gelemiyorum :D:D

selam .kamp kuracak yer cok, arazi musait. gıda olayınıda isterseniz biz antepli arkadaşlar size yardımcı olabiliriz. aranızda bir alışveriş listesi yaparsınız, arabası olan antepli sporcular alır getiririz.her konuda elimizden geleni yaparız.yarış günü zaten B.Ş. belelediyesi su yardımından hariç gıda olarakta tüm sporculara yardımcı olacagını duydum inş.Ben birkac tane otelle de görüştüm gerekli bilgileri aktaracagım.burası kayıtların yapılacagı antep kalesi
Fotoğraf bulunamadı.
burası teknik toplantının olacagı Ömer Ersoy kültür merkezi

Fotoğraf bulunamadı.

@YUNUS TERKİN

Özelden mesajın var senden haber bekliyorum arkadaşım.

Berkay kardeş bence siz diyeyim ,Çadır keyfinden vazgeç.Çünki her yer yağmur yaş..Umarım keyfinizden mahrum kalmaz hoş vakit geçirirsiniz.İyi forumlar.

@sadana

Şu ana kadar gaziantep te yağmur yağmış değil lakin iki hafta sonra ne olur bilinmez. Berkay kardeşim sen tedbirli gel ne olur ne olmaz, sadana arkadaşımız haklı. Dilersen gelmezden bir iki gün önce hava tahminlerine bakıp daha net karar verebilirsin. Ayrıca tekrardan gelme kararı almış olmana sevindim, görüşürüz.

bende yokum Antep :(:( (okul olayını halledersem) kısmetse Alanyada görüşmek üzere...

merhaba arkadaşlar ,bir kac otel bildireyim
Hotel Burak ** 0 342 2204990 30.00 tl kahvaltı+akşam yemeği oto park oto yıkama(bisiklet yıkamak için ).şehir merkezinde yeni yapılmış bir otel.
Hotel Murat * 0 342 2315276 20.00 tl yemek yok.
Hotel Büyük Velic **** 0 342 2515353 60.00ytl kahvaltı
Birde 15-20-25 tl oteller var bunlar zaten birbirlerine çok yakınlar hepsinde yer bulunur.geldinizde konuşulup tutulabilinir.yer olarak inönü cad desinde.
ayrıca 02-27 eylül tarihlerinde ünlü italyan sırkı gaziantep de görteri yapıyorlar bakabilirsiniz.tarihi eserler olarak eski mimariler yesemek ve zeuqma.
(link)
buda ünlü yenekleri.yani bura gelipte bunların tadına bakmadan olmaz.gaziantep yemek yemek pahalı degildir(batıya göre).
(link)(link)(link)
(link)
(link)bu ramazan bayramına özel uyuvarlama(link)
tabiki yemekten sonra tatlı da olur
(link)
(link)
(link)
bu antep ünlü fıstıgı ve tam mevsimi
(link)

@sadana

Ali abi valla çadır olayı keyif değilde biraz zorunluluk olacak gbi.. :eek:
Çadırımız su geçirmez,çift tenteli ve 3 mevsimlik.. Yağmurda falan sorun çıkartmaz.. Ama gelme durumum hala netlik kazanmadı..

@shark_musti

Sağol Mustafa düşündüğün için. Zaten gelme durumum hala netleşmedi %50 ihtimal var o yüzden şimdiden araştırmayı yapıyorum ki sonra birden gitmeye karar verirsem ne yapacağımı bileyim.. Üstte yazdığım mesajda da söylediğim gibi yağmur çok sıkıntı olmaz zaten çadırımız güzel. Sudan etkilenmeyecek bir yere kurabiliriz diye düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: sadana
sayın hocam bizi içten fehtettin bu mesaşlardan dolayı
sana teşekkür ederim.türkiye.bekliyorum gelin antebe tarih görün

Yarışa malesef Esbike Gelmiyor Bu arada tepkimiz size değil sizleri çok seviyoruz.

arkadaşlar uygulama otelini ayarlayamıyoruz anlaşmazlık sonucu uymadı yapılacak bişey yok.
yarışcı arkadaşlara başarılar dilerim yarışa gelmeniz dileğiyle muhtemelen ben yarış esnasında arabasını kenara çekmiş balcan kebabını mangala düzmüş piknik yapıyor olacağım herşey için teşekkürler...

@d.berkay

bu uci lısansı da neyın nesı anlamadım jr ulusal olarak olarak gecıyor ama ucı ıstemısler :S
ben de bu yarıs ıcın ılk lısansımı cıkardım. (guzel bı duygu:D ) ama bı de bu ucı cıkarsa ugrasacagımı hıc sanmıyorum. zaten sadece o ortamda bulunmak ıcın katılacaktım (amacım parkuru tamamlamak yanı)

arkadaşım uci lisansı jnior ve elit a için geçerli doğrudur federasyon ile görüş lisansının fotokopisi ve bi fotoğraf gönderiyorsun bide oraya yazarsın uci lisansımı antep yarışında almak istiyorum dersin onlar antepe geliyorken getirirler sende yarışa kaydoluyorken gelir burada kaydını yaptırır girersin yoksa giremezsin jnior bi uci kategorisi ve elit a da yani ilk 10a uci ödülü var.
harcanahtan ayrı o ödülü peşin olarak veriyorlar...

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
ben bişey sorcam federasyonun sitesinde junior kategori gözüküyor bu yarısta yıldız kategori acılmayacakmı ??

Gaziantep Kaleli Otel' in yarış yerine yakınlığı nedir acaba antepli arkadaşlarım bilgilendirirse sevinirim sabah kolay bir şekilde ulaşabilirmiyiz yarış alanına?

Geri