Scudo Sports

26 Temmuz 2009 Pazar Riva Gezisi

Scudo
pazar gelsin hele mertin kafasını kartepe ile yiyeceğim elimden kurtulamaz yaktım onu 2 ağustos da onu kartepeye götürmezsem bana da kudu demesinler
:D :D :D :D :D :D :D

@Vural UZUN
Konunun 166 nolu mesajında kullanılabilecek mola noktalarını aşağıdaki gibi yazdım. Ancak fotoğraf çekilmek için de mola verilmek istendiğinde TEM'den sonraki Riva yolu da 3.nokta olarak gayet uygundur. Zaten fotoğraflardan da anlayabilirsiniz.
@Zuhâl

@sports-man

Teşekkür ederim. Gelmenize sevindim. Görüşmek üzere.

@Vural UZUN

Bir de şöyle düşünelim: Uzak noktalardan hareket edecek arkadaşlar evlerinden ne kadar erken çıkarlarsa, akşam da varmaları o kadar çabuk olacak. Bu yüzden 7.30'a almamız daha makul oldu.

Grup bilinciyle hareket edebilmek için de grubun bölünmesine gönlümüz razı olmadı. Hep beraber ve 7.30'da Üsküdar'dan hareket...;) Görüşmek üzere.

Tekrar ediyorum:

Grup, Avrupa Yakası'ndan katılmış olanlar ile birlikte hep beraber 26 Temmuz Pazar, saat 07.30'da Üsküdar'dan hareket edecektir.

@Sezgin ÇELİK

valla bir sakin köşe vardır herhalde rivada bakalım ne olacak

@sports-man

seni gidi kaçak seni elbet seni yakalıyacağım ben kurtuluşun yok

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

@kudu

Abi abartma 10:30 - 11:00 kadarr ordayızzz beaa:D sonraa şemsiyemii alırıım,denizzzzz ekşııın weee gölgedeyiiim:p Denizzzz bekleee geliiiosssssss:D

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

kop kop yokmu abi yaaaaaaaaaa :D :p istanbul merkez kafasına göre herkez :D :p

1-Vural- tur organizatörü-
2-Zuhal-koordinatör-yol güzergahlar ondan sorulur
3-Görkem-demirbaş fedai -militan-
4-Kudu-arka takım kaptanlığına devam -darubcu
5-Sado-darubcu -seni gidi biracı seni
6-Uğur
7-Kerem- kartepenin tek kişilik fedaisi- darubcu
8-Toygar - Alkolden Sorumlu Devlet Bakanı
9-Korkmaz
10-Korkmazın arkadaşı
11-Ali Kerim Çatalkaya
12-Serdar
13-Ömer
14-Gökhan
15-Recep
16-İsmail
17-Bazooka
18-Kaşif- darubcu-4. boyut
19 Erhan
20-Kenan
21-Sezgin (kenanın arkadaşı)
22-Ebru
23-Hasan - onbaşı darubcu acizane rampacı
24-Hasanın arkadaşı Şevket
25-Hasanın arkadaşı Vural Bolat
26-Mehmet Karaçam
27-Burak
28-Cim Ateş
29-Reha
30-Mc millerr
31-Atacan
32-Mert Arsan

arkadaşlar hareket 07.30 da üsküdardan
beş dakika tolerans sonra topuklamaca

@G. Akpınar

Ben bir aksilik olmazsa Bakırkoyde Vuralla buluşup beraber gelicem. Vural tamam dediğine göre benim içinde uygundur sadece yarım saat erken cıkıcam ondan sorun yok yani

@Sezgin ÇELİK

kartepede sen iyi koparsın bence kenan arpaç geliyor takıl bize hayatının koparmasını 21 km inerek yaşarsın sonrada bana çok dua edersin dostum

ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi olur diye düşünüyorum eger uygun görürseniz :D :p

@Sezgin ÇELİK

kartepe diyorsan 15 kişilik yeterli kadro fazlası yok
o. k dersen listeye alırım

Arkadaşlar Kilyos turunda D.A.Y.İ.G. sağlık koordinatörümüz Paramedik 34 Tolga arkadaşımızdan çok güzel bir fikir geldi. Sudüşen şelalesi gezimizde bir arkadaşımız rampadan inerken toprak yolda ön freni sıktığı için kötü yaralanmıştı. Yolun sol tarafı komple ormanlık, uçurum alan olduğundan oraya uçmuş ve o kalabalık arasında farkedilmemiş olabilirdi. Bu nedenle Tolga herkese bir buddy tanımlama ve bu kişilerin birbirlerinden özellikle rampa ininşleri olmak üzere tüm tur boyunca haberdar olması konusunda bir öneri getirdi. Allah korusun birimizin başına birşey gelse ve arkada kalsa haberimiz olmayabilir gerçekten. Bu nedenle Riva turunda bu uygulamayı başlatalım derim. Hadi herkes bir buddy seçsin kendine. DAYİG buddy organizasyonu. Benim buddy'im sabah yola beraber çıkacağım Erhan:) Dolayısıyla Erhan'ın da buddy'si otomatikman ben oluyorum:) İletişim koordinatörümüz Görkem'den de katılımcı listesinin yanına buddy'leri de yazmasını rica edeceğim. Bol buddy'li günler...

kudret abi ben şu an tatildeyim 1 hafta izine ayrılmıştım kenanın yanına geldim tatile ben kırklarelinde oturuyorum asıl ilk kılyosa geldim pazarda 26 agustosta yani riva gezisi sonra dönücem KIRKLARELINE ABİ ama bisikleti bırakmıcam sigarayada son vericem abi :D yaşasın yeme içme grubu :D :p

istanbulda otursaydım bütün gezilere gelirdim elimden geldiği kadar ama elimde dğil hala seviyorum elimde değil unutamıyorum BİSİKLETİ :D muahahahaha :p

Geri