Scudo Sports

26 Temmuz 2009 Pazar Riva Gezisi

Rivanın balığı meşhur değilmi? Karadenizdeki balıklar derelerden akan tatlısuya meraklı oluyormuş; değişiklik olsun diye tatlı suya yakın yüzüyorlarmış bu sebepten ötürü balık sayısı ve çeşitliliği oldukça fazlaymış diye duydum. Doğrumudur bilemem.

Scudo
@ugur buyukakman

yaaaa hatta bu sefer kermes gibi bişi yapsak da her gelen yanında ufak bişi getirse. mesela biri simit getirsin, başkası ayran, biri börek, biri ne biliim çikolata.. İsteyen portakallı ördek, tiramisu, güveçte patlıcan ya da mantı getirebilir tabi.. Hayal gücü sınır tanımaz. Görkem zaten zeytinyağlı yaprak sarması yapacak. Ben şampanyayla sıramı saldım:)

Kudret abicim sende gel bu tura hadi... Senin için biz olmadi poyraz koy uzerinden gideriz RIVA'ya, nedersin...

YUSA Tepesi sonra Anadolu kavagı sonra rampa asagi oradan riva baglantı yolu... Arkadaslara katılırız:) Sensiz tur olurmu abicim yaaa lutfennn

@sado

anlaşıldı okyanus dalgaları bentlerimi kırdı boynumuz kıldan ince geleceğiz yine yazın benide

Görkemcim Benim Pazar Günü Sahnem Var Cumartesi Günkü Organizeye Katılacağım Pazar Katılamayacağım :( Çok Çok üzülerek Söylüyorum Vurala Söylemiştim Zaten... Herkezden Özür Diliyorum :(:(
Programı iptal edeyim desem hem Kazancım bu meslekten hemde sözleşmeliyim gitmediğim takdirde ben ödme yapmak zorundayım :(:(:(:(

Merhaba Herkese..

Maalesef ben bu hafta sonu yoğunum. Önümüzdeki iki hafta boyunca turlara katılamayacağım :(

Ama Kilyos'da tekrar kazandığım bacak kondüsyonumu kaybetmemek için Maltepe sahiline ineceğim arasıra..

Herkese iyi eğlenceler.. Sevgiler saygılar..

pradakşın organizatör -vural uzun
katılımcı babalar
1-vural
2-zuhal
3-görkem
4-kadir
5-sado
6-uğur
7-kerem
8-çirkin
9-toygar
10-korkmaz
11-kudu

@kudu

Oley be, işte budur. Biliyordum, biliyordum Kudret abimizin bizi yalnız bırakmayacağını biliyordum:) Alkışlar Kudu'ya:) Ekibe bakın ekibe. Korkmaz abim bir girdi pir girdi ekibe. Hatta şimdi bir de arkadaşını getiriyor yanında. Kerem desen zaten 10 numara. Toygar abim demirbaş. Çirkin galiba düğünü ekti:) Kadirin programı varmış:( Uğur bu sefer şeytanın bacağını kırıp geliyor. Güzergah koordinatörümüz Zuhal yine tam gaz listenin başında yerini aldı. Asi kız Görkem zaten dünden hazır:) Hadi bir iki, bir iki Riva yolcusu kalmasınnnn:)

@Vural UZUN

yahu bu ne iştir vural bizim darubcular beni unuttu yahu aldılar başlarını gittiler
kilyosa şimdide riva ama işin doğrusu şu ki acaip eğleniyoruz
geçen haftanın muhabbeti bence hiç bir gezide olmamıştır
olayda bu herhalde eğlenmek ve zevk almak olayın özeti bu pedalşörler
hem bisiklete binecek hemide eğlenecek şimdi düşünüyorumda biz şimdiye kadar darubcular eğlenmedikki hababam rampa çıktık pekte eğlenmedik yorgunluktan eğlenecek halimiz kalmıyorduki aslında ayda bir tane zor bir tur yapmalı kartepe veya uludağ -erikli veya sudüşen diğer üç tur rampasız düz yollarda şamata gırgır deniz kenarına topuklamaca veya ömerli göleti denizli göletine topuklamaca
bir şey değil ben bu şamata gırgır turlarına artık gelmeye başlayacağım
bu pazar ben dönüşü paşa mandıra caddesinden boğazici caddesini takip ederek ordan reşadiye üzerinden bostancı istikametine çıkmayı düşünüyorum nedeni dönüşü sahilden yapmak istemiyorum bostancıya yakın olanlar gelebilir yoksa tek dönerim beni düşünmeyin ben dönerim sizin hepinizin üsküdarda olması gerekiyor karşıdan gelenler için durum böyle

pradakşın organizatör -vural uzun
katılımcı babalar
1-vural
2-zuhal
3-görkem
4-sado
5-uğur
6-kerem
7-çirkin
8-toygar
9-korkmaz
10-kudu

26 Temmuz Riva Deniz Derya

1-vural
2-zuhal
3-görkem
4-sado
5-uğur
6-kerem
7-çirkin - geliyomusun?
8-toygar
9-korkmaz
10-korkmazın bn. arkadaşı
11-kudu

Kudret abi, geldiğin için teşekkürler. Güzergah için yarın Zuhal keşfe gidiyor sabahtan. Ölçecek biçecek. Biz birkaç kere gittik Rivaya, dönüşü sahilden yaptığımızda hem cok trafik oluyor hemde cok uzun sürüyor. Oysaki gecen c.tesi otoyoldan yapmıştık 1.5 saatte döndük. Hem de jilet gibi bir yol.

Sahilden ne gitmeye ne de dönmeye niyetim var. Gerçi Vural orayı istiyor, hani manzara güzel v.s. Sahil bayar abi cok uzun. O şekilde, üsküdardan riva tam 3 saat sürüyor. Oysa otoyoldan 2 saatte ordayız. ( Dediğim gibi Zuhal yarın bakacak bizi bilgilendirecek) Karar milletindir. Ben derim ki zaman önemli, orada bize geçirecek vakit kalsın. Kilyos gibi 2 saatle sınırlı kalmayalım. Bu arada plaj girişi 5 liradır. Fakat siz beklerken veya alışveriş ederken (piknik tarzında yapalım bence, orası çok musait) ben ve Zuhal gidip kaçak giriş arayacağız. Geçen sefer bi sürü insan gözümüzün önünde kaçak girdi. Bu cimriliğimizden değil, rantçıların haksız kazancına olan tepkimizdendir.

@kudu

Abi 2 Ağustos'ta kısmetse Kartepe'ye çıkıyoruz zaten. Orda yine ekşın ve performansı konuşturacak DARUBcular. DAYİG kurucusu olarak eğlenmenize çok sevindim. Performans için DARUB, öncesinde moral motivasyon ve güç toplamak için DAYİG gezileri:) Yakında gazetelere de çıkacak bu iki grup, demedi demeyin:)

Geri